Spöket fyller ett år i morgon!!!! Grattis!!!!

Denna veckan har vart riktigt jobbig.
Har bara velat gråta varje dag. Igår blev det lite missförstånd på
jobbet så jag fick ont i huvudet, blev ledsen och åkte hem...hmm glömde kolla hur jag ska göra med karensdagen.
Pernilla ringde igår och bad om ursäkt för hur hon har betett sig mot mig.
Hon och Rasmus ska komma hit när jag har semester i augusti och så ska vi prata om allt som hände. Har tuusen frågor som jag vill få svar på. Saknat det som var, för vi hade helt otroligt roligt och jag har aldrig trivts så nånstans som jag gjorde där i Forshaga och alla underbara människor. De bara taog emot mig och accepterade mig precis som jag va. Jo, lite avvaktande var Pernillas föräldrar och hennes moster men det tog inte lång stund innan de tinade. Å som jag har saknat Rasmus, min ammus som jag kämpade så med för att han skulle lyssna och ha tålamod men han gillade det det syntes och kändes i de kramar och pussar jag fick av honom. Pernilla säger att han frågar när han får träffa mig igen och om dom inte kan ringa mig. Det har alltså gått två år och han kommer fortfarande ihåg mig.
Min ammus som alltid skulle in i bilen och starta den och pussa Nicke hej då  när mormor skulle åka och när hon väl körde iväg skrek han: Tute dasa!!!!! Mormor skulle tuta och gasa när hon körde iväg. Ammus!!!
Får se hur det kommer kännas och vad som blir av allt. Vet bara att jag efter vi hade lagt på första gången skakade så jag fick ställa mig och baka för att fokusera på något annat ett tag.

Fick ringt läkaren och fick recept på mer tabletter, lyckopiller och halvknark.
Lite ljusglimtar har jag, va på HSBkontoret och satte upp mit i kö på ny lägenhet.
Har bott
här
i
10 år!!!
FIck kolla på ritningar över TJärhovsgatan 18 och såg en intressant planlösning där. I sovrummet så var det en alkov som jag gillade att den fanns där. Kan jag ställa hobbybordet där och hänga ett draperi för så syns inte röran. Om det nu blir så att jag får den lgheten inom rimlig tid. Glömde givetvis fråga hur det stod till med omtapetsering i hallarna och sovrummet här. Hoppas att det kan vara så att det är dags för det nu. Ska i sovrummet ha det vitt på väggarna och sedan ha lila i gardiner, överkast, sängkläder osv. I torsdags ( alltså förra torsdagen) så hjälpte min pappa mig att hämta en sängavel som jag köpt på tradera. Den kommer jag att måla om om det kommer bli omtapetsering.

En annan ljusglimt är att jag ska fixa till ekonomin =))) Det kommer kännas skönt när det är gjort. Ska kolla över var jag får billigast trådlöst bredband med och telefon. Datorsladden har redan börjat glappa så jag vill ha trådlöst så jag slipper att dra omkring på den nåt mer.

I morgon 1/8 fyller min Yava 1 år!!!!

Grattis min lilla trubbelmissa!!!!Yavaspöket


Näe, trött så nu får ni inge mer. Natti!

Försvunnen eftermiddag

Min eftermiddag försvann.
Jag la mig i sängen och öppnade posten, skulle bara kela lite med Mita som hade lagt sig på magen
Vaknade 20:20.
=(((

Mitas lösa tänder är borta nu, så jag fick inte sparat dom.
Frågade på kattforumet om det kommer lösa sig självt med
de i överkäken och det trodde de att det skulle göra.
Skööönt!!!

Nu så verkar det som om lite scrapenergi infinner sig igen =)
Har börjat med katternas album, fixat rubriken till utsidan
och idag
så plockade jag ut
rubriken
till min BoM
=)))
Har ett liiitet sug efter att börja jobba på den.
Japp de va de, eftersom jag somnade.

Schysst dag

Andra dagen på jobbet idag, vääääldigt lugnt nu när halva styrkan e borta. Hann tom handla till mig själv på rasten utan att stressa ihjäl mig =)
Igår var det också lugnt så jag bakade två olika sorters småkakor, kolakakor och chokladbröd.
Hela dagen igår undvek jag sötsaker vilket jag inte borde gjort för när jag kom hem så tryckte jag i mig muffins och fick sockerchock och formligen deckade i soffan. Därför idag har jag ätit lite kakor då och då så att det inte skulle bli likadant idag. Har faktiskt tom haft lust att scrappa lite vilket jag gjorde med =)
Bara jag sätter mig

är det
såååå
roligt!!!
Gjorde tom egen papp att göra chipboardfigurer i *stolt*
Har börjat med katternas album, klätt bokstäverna till rubriken med ett mjukgult papper
som jag eventuellt ska ha glitter på, har inte bestämt mig ännu.
Annat som gjorde min dag värd att vara glad ???på/i??? var att jag fick min layout 
som en annan tjej har gjort åt mig.
Den var bara huuur fiiin som heeelst!!!
Önskar bara att Scrapbodans kuvert kommer fram så att även jag får något att göra i swappen. Ska försöka få kontakt med henne igen så att vi kan göra ett test med ett nytt kuvert och kolla om det kommer fram för gör det inte det så är det förmodligen någon som snor min post. 
Idag upptäckte jag att Mita håller på att tappa tänder =) I underkäken sitter hörntänderna jättelöst men inte så löst att matte kan dra dom för att spara dom. I överkäken så växer de nya hörntänderna fram utanpå/framför de gamla, jag hoppas att de kommer lossna av sig själva annars blir det en tur till vetten IGEN och en massa pengar jag inte har men är tvungen att lägga ut, annars kan det bli infektioner i munnen på henne å de vill jag inte ha. Oj sicken lång mening det blev hihihi!!!
Har bytt i kattlådorna idag. Jaha??? Och varför skriver jag om det i bloggen? Jo, jag testar en ny sorts "sand" som inte är sand utan återvunnet papper i pelletsform för att se om det luktar mindre än den jävla sanden gör. Jag hoppas det för det är myyycket billigare också =)))

Angående mitt inlägg innan detta så är det precis så jag känner och tyvärr extremt mycket runt och vid ägglossning, svår PMS. Ja ni kvinnor vet vad jag pratar om.  
Nej nog babblat, dags att gosa missarna god natt, stänga in mig ensam i sovrummet och lägga mig. De ligger annars med mig i sängen alla tre vilket gör att jag inte får sova ordentligt så från och med söndag natt så är de bannlysta ur sovrummet nattetid.

Orkar inte mer snart

Hur ska jag komma ur detta?
När ska jag få vara glad och "normal"?
Orkar snart inte mer och det är verkligen sant nu.
Jävla människan ringde å ungen jollrade i bakgrunden hela tiden och talade om huuur jooobbigt det va när han kom ut. TACK SÅ HEMSKT JÄVLA MYCKET FÖR DET TELEFONSAMTALET!!!
Bara strö salt i redan svidande sår.
Att få barn och familj är det ENDA jag har önskat mig i hela mitt liv och jag sitter här snart 34 år gammal och har inget utav det. Det är så orättvist.
Jag är livrädd för vad som ska hända med mig när jobbet hos polisen är slut och jag blir utförsäkrad från akassan. Fullkomligen livrädd.
Skulle jag mot all förmodan få ett jobb så är jag rädd för att i mitt tillstånd så kommer jag itne bli långvarig där utan blir snart sjukskriven och då kommer jag ändå stå utan jobb för mig avskedar dom ju då eftersom jag bara blir en börda för dom.
VARFÖR???
Varför ska jag råka ut för all jävla skit? Kunde jag inte ha fått sluppit denna outgrundliga värken och bara vara fet med depretion. NEj då inte det du ska ha all jävla skit du kan få.
När ska det ta slut????

Håll tummarna för min mamma

Borta bra men hemma bäst =)
Det gäller allt.
Summer Camp too.
Hade jättetrevligt och mysigt. Jag e sååå glad att Lillan va med =) Löv jo!!! Miss you!!!

Idag är det Astrids 1årsdag =) Hon har fått kalasmat och lite godis, senare blir det en selepromenad.

Brorsan ringde och berättade att han kört mamma till akuten för att hon hade blivit sämre.
Hon har hela kroppen full i infektioner, CRP över hundra, ska ligga mellan 8-10. Hoppas de fort hittar vad som är fel så min lilla älskade mamma blir frisk.

Så håller min datorsladd på att lägga av så jag tittar på vilken trådlös lösning jag ska ha.
Igår ringde Karin från The Studio och frågade om jag ville ta med mig några vänner för kostnadsfri makeup&hårstyling och bli fotograferade. Jag bokade in söndagen den 27/7 så får jag se om nån vill följa med mig.

Snart denna semesteromgångnen över, jobba i fem veckor och sedan två veckor igen =)


Yerba mysigaste cafét i Uddevalla

Hade en skön dag igår =)
A ok sov länge men va gör de ;-)
Sen va jag ut på stan å strosade runt å hämtade tågbiljetterna till imorgon.
Sedan tog jag en fika på stans uuunderbaaarasteee café, Yerba.
De har världens mysigaste trädgård mitt i stan och har sittplatser i den.
En grön oas där man bara slappnar av och njuter av vad man än äter eller dricker.
 Yerba
Rekommenderas!!!
Köpte en 30spf så att jag kan vistas ute i helgen, brände upp mina smalben i måndags =(( å de gör oooont!!!!
Sedan gick jag hem och fixade mat och åt det och min mage
är inte
van
vid
större potioner så jag fick nog en rejäl sockerkänning för jag kunde inte
hålla ögonen öppna utan va tvungen
 att sova. Vaknade vid tio och va vaken till 02:00 sedan la jag mig igen.Vaknade 06:10 av ett otroligt krafsande i kattlådan.
Astrid så klart.
Hon är lite uttråkad å då gör hon så ibland. Rensade lådorna och la mig igen
och vaknade 09:00 och nu äter jag frukost.
Idag är det packa som gäller =))) så jag får med mig allt jag kan tänkas behöva och så städa å diska så det är fint när jag kommer hem på måndag.

RSS 2.0