Smalbildsvarning

Egobilder kommer nu så ni vet, jag försöker tänka in i hjärnan att jag är SMAL vilket tar tid. Klädde av mig naken och studerade min kropp i helfigurspegel och den är helt otroligt annorlunda nu =) Jag ser normal ut nu, finns massa minus men det som plågar mig mest är min bröst, de e nästan helt borta buhähähähäääääää!!!! men jag får väl fixa dom när jag är färdig med barn osv. Idag så känns det skönt för jag har en positiv inställning till att fortsätta med viktminskningen nu =) Har ju vart en stor svacka med en hel del negativitet, dåligt matintag avsaknad av motion och en hel veckas sjukdom så nu ska det fortsättas som innan det kom in i bilden. Jag ska ta med mig fil och lite flingor till jobbet som jag kan ta istället för macka till frullanmål eftersom jag går upp så tidigt så behöver jag det för att orka hela dagen. Jag hoppas få ordning på cykeln snart så att jag kan cykla till å från jobbet så kommer motionen in automatiskt =) plus att jag sparar pengar. Ja, det ska nog gå bra de sista 10 kilona nu. Bilder nu då för dom som INTE vill se.

Ätit rätt hela dagen

Idag har jag lyckats att äta rätt hela dagen, jag är sååå nöjd. Kanske jag har kommit in på rätt bana igen, det hade vart bra. Dricker kamomillte nu som är lugnande så ska jag ta ett bad så jag bara har håret att fixa imorgon. Natti!!!

Nöjd

Känner mig nöjd, har fått lagt in tvätten, bäddat rent i sängen, dammsugit och lagt på matta i sovrummet så nu är det återställt. Köket är det bara lite småplock, diska och skura golvet sen lägga på mattan så är det klart. jag ska även bära upp det andra v.rumsbordet på vinden och bära ut klösträdsdelar till grovsoporna sen får det vara bra för idag.

Lite bättre

Nu mitt i natten känns det lite bättre, va en sväng på stan å tog en fika, kaffet va gott men mackan kunde ha kvittat. Sen somnade jag när jag kelade med Astrid i sängen så jag e pigg nu. Sen har jag lagat till 1kg köttfärs i form av järpar som jag ska frysa in. Imorgon ska jag fixa resten som behövs innan jag börjar jobba på måndag.

Vrångt

Tror att jag måste gå tillbaka på den gamla dosen med lyckopillret. Jag har samma tomma känsla i mig och mina betenden har gåt tillbaka till samma som innan jag fick tabletterna. Jag kan inte ha det så. Ibland så e livet vrångt så de förslår.

Nervvrak

Det har vart kämpigt de tre sista veckorna med maten och motionen, fick ju ont i magen där och det gjorde att jag tappade lusten för allt och har inte kommit riktigt igen efter det. Ikväll har jag tryckt i mig FinnCrisp med plommonmarmelad som inte smakar plommon och mjukost på. Tillskriver min reducering av den antidepressiva tabletten lite av den tappade gnistan, tyvärr var det svårt att gå ner en tiparol så jag ligger kvar på tre om dagen. Känns som ett nederlag iom att jag klarat av att halvera dosen hittills. Motionen som jag va så glad för att jag kommit i gång med, köpte mig ett hemgym men det har inte blivit använt ännu utan står där å hånar mig. Jag är lite orolig för måndagen, börjar ju på praktiken då och jag är jättenervös att jag inte ska klara av det. Jag ska gå till arbetsförmedlingen imorgon med pengalappen å då ska jag även höra mig för om de har fått några papper av Linus (blivande chefen tror jag) osv. Behöver ju veta hur jag ska komma in genom huvudporten iaf. Ska kolla upp hur bussarna går dit ut, var tänkt att jag skulle cykla men jag har inte fått tag i en pump som funkar ännu. Ja jag är ett nervvrak just nu, alla känslor är i uppror inom mig, hoppas jag kan somna fort ikväll så att jag kanske mår bättre i morgon.

RSS 2.0