Jag och pappa

Jag börjar med att gnälla lite =( Idag när jag kom hem från IKEA där jag var med pappa kände jag mig helt ok så jag tog inga värktabletter. Jag snickrade ihop en minibyrå och tog sedan en kopp kaffe och en macka i soffan med Mita och kände att jag lägger mig en stund. Vaknade efter två timmar och det värker i benen och armarna som om jag blivit överkörd av en ångvält. Mita låg och slickade i kragen och jag blev irriterad på henne =((( brukar jag inte bli. Fått tatt tabletter nu så blir det snart bättre, gillar det inte alls att det värker så och jag måste knapra piller hela tiden =/  Fan!!!

Som jag nämt så var jag på IKEA med pappa idag =) det var roligt och jag fick handlat lite hihihi konstigt vore det annars =) Vi hade en trevlig dag med frukostfika efter en runda på möbelavdelningen. Sedan så blev det nedervåningen och det gick bra hela väge igenom, det var inte så mycket folk vilket va skönt. Blev nog några saker mer än jag tänkt mig men de kommer att göra det mysigt i höst så de får vara värda det =)

Mitas kastrering var jag lite orolig inför och det var inte obefogat. Hon har infektion i såret som varar och får penicillin och får gå med krage tills det har läkt. Jag måste tvätta igen ser jag så det inte kleggar ihop helt och hållet.

Denna väskan fick jag av min moster Mona i födelsdagspresent och jag bara älskar den =) Har mina stickningar i den =)
Här fångade jag pappa med en del av lasten =)
Här inspekterar pappa lasten så den sitter säkert.
Denna bilden av mig e inte vacker =/
Ja det var detta för denna gången. Hare gôtt!!!

Skönt möte idag =)

Idag sov jag länge och det var så skönt att kunna vända på mig och somna om, FLERA GÅNGER =) Var ganska trött efter gårdagens födelsedag med massa folk på besök. Hade gjort två tårtor och jag är ju viktväktare nu så jag äter inte mycket kakor, godis och så nu men igår fyllde jag ju så jag åt det jag ville. Visste att jag skulle få en reaktion på den feta grädden och den kom ganska snabbt. Hade i måndags när jag vägde mig gått upp ett hekto och jag sa till mig själv att de är helt ok, har ju på två veckor tagit bort 3,4kg. Men idag efter att mamma och lillmoster åkt hem (de var bortresta igår så de kom och firade mig idag med underbara presenter =) ) så kände jag mig totalt vilsen i mina points, hade inte skrivit checklista på hela dagen igår och inte på det jag hade ätit under dagen idag. Torsdagar så är det vägningsdag på viktväktarna och torsdag är det ju idag. Funderade om jag skulle åka iväg eller inte. Först tänkte jag inte det men så gick jag och tog på mig kläderna och cyklade iväg. Nu efteråt så är jag glad att jag gjorde det för nu är jag på rätt spår igen. Fick lite tips under lektionen och sedan hade jag ett enskilt samtal med konsulenten och det gjorde susen massor. Härligt!!!! Fixade till middagsmat för det vrååålade i magen, kassler, lök och burkchampinjoner som jag stekte upp med svartpeppar och timjan och så jasminris till GOTT!!!! Ska sluta dricka colalight igen, tycker att jag får en hungerkänsla av den. Ska fixa kort på mina presenter till imorgon. Bye!!!!

Nöjd med min dag =)))

Nu är jag nöjd med mig själv och allt jag har gjort idag eller igår om man ska va petig för det är över midnatt. Så skönt att det är ordning på det mesta så nu ska det bara dammsugas, dammas och skuras golv. Det är även skönt att ha allt det gjort när Mita är nyopererad på måndag så att det är lugn och ro runt henne. Har provat ut en kroppsstrumpa till henne ifall hon skulle slicka på såret och stygnen, hon gillade det inte alls men matte bestämmer så det så. Hon är helt otrolig den lilla donnan *himlarmedögonen* Hade precis lagt disken i blöt och jag har alltid det varmaste vattnet eftersom jag har diskhandskar. Jag gick in i vardagsrummet för att kolla efter något när jag hör hur det klonkar i diskhon. Då har donnan hoppat upp på bänken och trillat i det varma vattnet med en sidans tassar. FIck snabbt tag i henne och skulle torka henne. Hon pep som en liten stucken, fattar ju inte att jag hjälper henne. Det verkar som det gick bra för hon visar inga tecken på att hon har ont. Jag fick nippran när jag skulle lägga på en duk på soffbordet, DE E JU SNART FRANSAR PÅ VARENDA DUK NU FÖR TIDEN!!!! Jag fick fatt i sysaxen och klippte bort dom och fållade duken HEPP!!! som ny =)))) Har flera såna dukar som ligger risigt till hihihi!!!


FIck lönespecen idag och blev glatt överraskad =) Fick 3000:- mer denna månaden och det trots en karensdag Wiiiehooo!!! Vill åka till IKEA men jag får ingen som kör =(  Smsade pappa men han har nog inte sett meddelandet ännu så jag får som om det blir av i helgen.

Lillan ringde idag =))) Va såå skööönt att höra hennes röst, saknar henne massor!!! Jag skulle ha ringt upp henne men jag va så bra i gång med röjningen att jag ville passa på när jag hade ångan uppe så det blir en annan dag. Lilla hjärtat mitt!!! Har fixat in ett kort på oss i en ram och det blev hur fint som helst =))) Jag ska fixa en såndär amerikansk fotovägg och då hamnar det fotot där.

Näe nu har jag gnagt i mig knäcket så då avslutar jag här. Bye for now!


Inget lån för rejsande katter hihihi!!!

Ok vad vill jag säga här idag då? Hmm...jo ok, jag skulle lägga om mitt lån och höja det lite men fick ine det pga att jag inte visste vilken inkomst jag kommer få med a-kassan och efter kassadagarna är slut vet jag inte vad som händer. Jag förstår ju att de måste veta det men hade vart skönt att fått det gjort nu men men. Grannen som är 1&½ var med till stan och jag hade tänkt köpa henne papper som hon ville ha men det gick jue inte då det inte blev nåt lån men jag sa inget till henne om det som tur var. Skulle själv ha lite grejer så jag fick inget heller. Det bästa med bankbesöket var att bankmaninnan var huuur trevlig som helst. I alla fall så blev min huvudvärk som jag hade när jag gick hemifrån värre så det blev en snabb sväng in på Jacobs för mjölk, äpplen och kattmat. Väl hemma så åt jag lunch, tog tabletter och lade mig att vila. Somnade och sov ett par timmar och vaknade av att mamma ringde. Hon ville veta hur det hade gått på banken. Gick upp och fick äntligen dagens första mugg med kaffe, mjölken va slut i morse, därav huvudväken. Ska snart ta en mugg till. Pga huvudvärken så blev det inte mycket gjort här hemma tyvärr men får fixa det imorgon. Mita och Astrid hade en riktig busomgång när jag åt lunchen, de va roligt att se =))) de stod på varsin avsats i klösträdet och boxade på varandra =) och så ner på golvet och rullade runt ett par varv med nacksving och sedan rejsa iväg ut i köket som skållade blixtar hihihi!!!! Ja det var det för idag. Bye for now!!!

-3.4kg på två veckor =))))

Sitter nu en helt vanlig måndag mitt på dagen och skriver blogg, hur kommer det sig? Jo SEMESTER!!!!!!!! Wiieehoo!!!! Underbart! Har sovit läänge vilket jag tycker är vääldigt skönt =) Missarna väcker mig vid vanlig uppstignings tid men de fick vänta till jag ville gå upp. Nu ligger dom och sover de slöingarna när matte är vaken.

Har ju skrivit lite mystiskt här i de senaste bloggarna om något jag måste göra och som går väldigt bra. Vad är det då? Jo, jag håller på att gå ned i vikt och jag gör det med viktväktarna. På två veckor så har jag gått ner 3.4kg vilket jag knappast fattar själv men det är roligt =) Mitt mål för denna resa håller jag fortfarande hemlig för det är personligt. Dock så håller detta målet mig så otroligt motiverad så att det är helt otroligt. Har aldrig tidigare känt en sån motivation, visst förut har jag bestämt mig men så har jag lagt av också men denna gången så är det fanimej att jag ska klara av det och bli målviktig. Japp!!! =)))

Vad händer annat då? Inte mycket, ska försöka få i gång mig till att städa lite, inget roligt men välbehövligt. Låter inte nån komma hit förrän jag är färdig. Känns som om det är en sanitär olägenhet men det är en överdrift men det känns så.  Aja jag ska idag iaf lägga upp strumporna jag har stickat på tradera och se om någon vill köpa dom. Hoppas det för de är riktigt fina och jag behöver pengarna. Så är ni intresserade så heter jag missFBK där med =)  Skriver kanske igen senare. Bye for now!

Det funkar

Hittills så är det ok, jobbar inte så mycket på det nu men antar att det kanske kommer senare. Jag har stöd från grannen vilket gör mig glad =) och mamma med såklart. Undrar vad resultatet resulterar i? Blir det som jag har tänkt mig? Hoppas det i alla fall =)

Idag så hade jag tvättid kl 07.00 %(  men masade mig iaf ner och fick i gång två masiner sen så stapplade jag upp till sängen och där slocknade jag till 11.50, 20 minuter in på nästa tvättid men det stod ingen och väntade när jag kom ner så jag skyndade mig att få ner den våta tvätten i väskan och torka av maskinerna sen smög jag fort som bara den ut och upp till mig. Hujja vicken låååång mening  de blev hihihi!!! Har surfat bort dagen i soffan vilket har vart skönt fram till på kvällen, då började jag känna mig grinig och katterna busade som vanligt men jag tyckte nog att de va lite jobbiga. Började fundera på varför jag va grinig och då sög det i magen och jag fick alltså sätta mig och äta, sen blev det bättre. Strök sängkläderna innan jag la på dom =) härligt att lägga sig i nystrukenbäddad säng. Ringde mamma och frågade om jag och Astrid fick komma och hälsa på och det fick vi. Jag tar med Astrid för hon ska få gå ut om det inte vräker ner regn så att hon får lite stimulans och blir riktigt trött. Mita får inte gå ut förrän hon är kastrerad och vaccinerad, hon får inte bli sjuk igen för då får matte spelet. Yava vill jag inte ta med för hon är lite rädd ute fortfarande och då vill jag inte surra till det i huvudet på henne med att låta henne vara på nytt ställe. Vet att jag hade med henne ut en gång i vintras hos mamma och det var för att se hur hon reagerade på snön, vilket va jobbigt tyckte hon och ville in. Så hon får vara hemma. Näe nu stoppade det så då frå de räcka. Bye!

Ångest

Jag har bestämt mig nu, det tar emot som bara fan men nåt måste hända annars kommer det att gå åt skogen totalt. Ska kämpa som fan för att det ska funka och jag ska klara av det. Det kommer inte att bli lätt som sagt men jag måste.

Har vart på 25årskalas idag.
Berättade för mamma idag att jag ska ha en fjärde katt, hon säger att jag kommer bli en gammal tant med 15 katter i lägenheten. Kanske de.

Har ångest nu ikväll. Dock e de inte panikångest men de e jobbigt ändå. Krampar ihop i bröstet på mig. Psykologen har semester. När jag gick därifrån gången innan sist så sa hon; Du mår såpass bra nu, vill du att vi bokar in ny tid eller vill du ringa som du gjort, du avgör själv. Jag höll med henne så inget blev inbokat. Önskar att jag kände så som jag gör nu när jag väl sitter där. Som de är nu så blir det ingen kontinuitet. Äh! Orkar inte mer nu.

AIK stöttade jag av nån outgrundlig anledning

Lite roligt faktiskt *skrattar* att jag, JAG; står med på en namninsamlingslista för att få tillbaka Laraque till AIK. Gillar jue inte ens fotboll *knasigmin*
Hur kom jag fram till detta? Jo, jag har lite tråkigt (fast jag eg borde hämta upp tvätten från källaren)
så jag googlade på mitt namn och där bland resultaten så var denna "länken". Hur mitt namn hamnade där? Jo jag va ju tillsammans? med Hickok och han har en kompis som älskar AIK och han skickade ett mail med detta i till mig och jag skrev på men varför jag fick för mig att göra det kommer jag inte ihåg. Aja lite kul att mitt namn finns med på google =)

Idag har vart en bättre dag, antagligen för att mamma var här igår och vi pratade lite snabbt och det hjälper alltid. Min mamma är bäst! Älskar henne av hela mitt härta och lite till!!!
Har stickat som en liten frenetisk gnu idag för att få färdigt en present som är lite mer som en ploj men ändå är användbar. Ska bli roligt att åka bort lite på söndag. Ska fixa till mig så att jag e riktigt fin, känner att ajg behöver det nu, få känna mig kvinnlig. Ska måla naglarna tror jag om jag har nåt nagellack kvar, rensade ordentligt i kylen när jag städade där men jag får väl ta en kik imorgon. Ska ha klänning och mina silverskor tänkte jag, har ännu inte fått tillfälle att använda dom men nu så passar det utmärkt. Kan hända att jag tar mig till jobbet och hämtar mina nya ballerinaskor och har dom kanske, får se, kan inte bestämma mig. Fixa till håret så att alla mina underbara lockar tittar fram =)
Köpte en ny handväska idag men jag är lite osäker på om jag ska behålla den. Den e gôrsnygg men kontot kanske inte tillåter den att stanna. Ska fundera på det över helgen, har 10 dagar på mig att lämna tillbaka den, efter det så får man bara byta till nåt annat för den summan den kostade. Jag och väskor alltså.

Har idag faktiskt suttit och scrappat =))) Gjorde ett receptkort till Lillan som jag ska skicka iväg till henne. Blev så nöjd att jag nästan inte vill skicka iväg det =)))
Såhär ser det ut


Kommer nog sitta mer vid mitt hobbybord i helgen, har fått ett litet sug igen här =) kul när det kommer så då passar jag på annars blir det bortglömt.

Idag fyller Yava ett år, hon har fått gosemat och så har jag gosat lite med henne i famnen vilket är mycket ovanligt, gillar inte alls att vara i famnen men en liiiten litn stund satt hon stilla och matte blev såååå glad :)
Regnar det inte imorgon så ska jag ta ut henne innan det blir alldeles för varmt, det kommer hon att gilla.
Mita är en liten darling alltså kolla bara var hon ska ligga när jag sitter vid datorn, inte liite trångt hihihi!!!

Hade tur med hennes huggtänder, de ramlade ut själva till slut men såhär såg de ut innan

Hon sparade 220:- åt sin matte =) Duktig missa! Hon ska kastreras den 25:e augusti, öromärkas och vaccineras, hoppas löpen inte kommer igång innan dess men hon har fullt upp med att leka å mjölktrampa mattes mage så de kanske inte blir nåt innan den 25:e.

Ja de får vara nog nu. Natti!

RSS 2.0