Funkat idag med =)))

Dagen idag har vart riktigt bra =) Alla barnen har hållt i gång och haft det roligt. Inget bråk överhuvudtaget <--- stavva/serskrivvnig??? ;-) <--- snäll ironi till Martina =) men även allvar för jag vet inte om det är ett eller tre ord???  Allt har funkat huuur bra som helst, jag har tom hunnit sitta och dekorera ett förkläde med textilfärger till mig själv. Kantindisken tog jag efter att alla hade gått hem, mycket enklare så då jag inte försvinner nån längre stund från gruppen och kollegan. Det barn som inte gillat mig börjar tina upp nu, hon kommer direkt och säger; Jag vill pyssla!; och det känns så roligt =))) Hon behövde väl lite tid på sig att komma underfund med att jag inte alls är stygg eller tråkig. Det känns skönt att jag faktiskt fixar alltihopa och att chefen litar på mig. Emma och Christina är sjuka så jag kör rejset imorgon med.

Undrar om jag kommer få en massa paket imorgon med posten? Jag är ju med i en firarswapp där man valt en månad att fira något, i mitt fall Mitas 1årsdag 1 mars, och då skickar de övriga elva paket. Ska bi spännande och se vad jag kommer att få. Trodde kanske att jag skulle få mitt paket jag har beställt idag men det hade inte kommit. Den som väntar på något gott....

Nope inget mer att redovisa ikväll.

Kram!!!

Tattoomässa till helgen =)))

Idag när jag kom till jobbet så gick jag in på kontoret (där jag inte får vara) och satte mig och tittade i en bok om decoupage eftersom bussen jag åker är inne så tidigt. När klockan var 12:25 så hörde jag en kollegas röst utanför säga: Emma är sjuk. Ok tänkte jag men det kommer säkert någon vikarie till mig. Näe!!! Utan jag skulle vara ensam med barnen. Tur i oturen så var det bara sju barn jag skulle hämta från skolan. Emma börjar tidigare än mig och brukar duka till mellanmålet men det blev det ju inget av nu utan det fick jag göra med hjälp av barnen. När vi precis skulle sätta oss ringde chefen och sa att Mimmi kommer om bara nån sekund uppför trappan till dig. *puh* Skönt! Visst, jag hade klarat av barnen själv men det är en slags säkerhet att ha en till med sig. Barnen lekte lugnt och fint hela tiden och städade bra efter sig. Kollega kommer å börjar rya om hur här ser ut nu får ni städa!!!! Mimmi kunde inte hålla tyst, ut kom med ett tonfall som klart och tydligt talade om vad hon tyckte om det hela: Vi håller på!!! Där hade vi haft det lugnt å skönt hela tiden och höll på att städa å så kommer hon å gapar å skriker. Ja, jag kan inte annat säga än att det är bra rörigt på det stället. Ja, jag borde väl inte sitta å skriva ut det men jag måste få det ur mig utan att belasta någon.

Astrid har sett så raggig ut att jag tog och badade henne idag, hon gillade det inte och hoppade ur badkaret några gånger men jag tyckte det gick riktigt bra ändå. Nu jagar hon sin lilla svarta skrammelråtta här =) mattes sezzi. Efter det har jag skrivit min tidrapport som jag slarvat med och gjort egna rapporter som jag ska fylla i varje dag när jag slutat. Då slipper jag sitta som jag gjort ikväll och fundera på HUR jobbade jag DEN dagen??? Så har jag fått ytterligare ett anställningsbevis och arbetsgivarintyg som jag har kopierat och ska skicka in till akassan så att jag får de stackars korvörena som kan bli. Det är inget annat än besvär med akassan.

Vet ni, trots det ni nyss har läst (om ni fortfarande läser) så har dagen idag vart riktigt bra =) Ska till helgen gå på Tattoo-Meltdown i Trollhättan =))) med Anna, ska bli så roligt. Ska ta mig en kopp kaffe och en liten macka innan jag lägger mig, kan inte sova på tom mage.

Ha en skön morgondag!!!!

Kram!!!

Scrapbeställning =)))

=))) Kunde inte låta bli, har beställt en heeel höög med nya papper, ett minialbum och ett glitterlim från Magdas =))) Hoppas det kommer fort så jag kan få iväg ATCswappen till Ansol *förlåt mig!*

Hypad kattungelön

Undrar om alla fritidsbarn i vårt område har varit lika uppspelta och fyllda med överenergi? Våra var hypade så det förslog och blev över. De har pratat och pratat och pratat och vart på hugget för minsta lilla. En av det stora tjejerna högg såpass att hon glömde sig själv och tog av den "vanliga" maten när hon ska ha laktosfri. En av killarna hade fått en fot i ansiktet så han hade värsta fläskläppen men han var ändå på gott humör. Ja, de har vart helt otroliga så tur var att jag gick på värktabletterna igen. Jag ska vid tillfälle sätta ut dom så det inte blir så jävligt som jag hade det i helgen. Jag gick till apoteket vid 09:00 tiden men det visade sig att de har ändrat öppningstid från 09:00 till 09:30 så jag fick snällt sätta mig på en bänk och vänta. Jag var först in =P Hemma sen ringde grannen och frågade om en tjänst, hon hade ingen nyckel och var tvungen att gå till banken och undrade om jag kunde vakta lägenheten under tiden. Självklart sa jag och plockade med mig duschgrejor och gick upp. Hon är höggravid och fullkomligen sprang fram och tillbaka eftersom jag skulle med bussen till jobbet stackarn. Hon har fyra underbara kattungar som jag fick kelat lite med. Ja, där fick jag pratat ur mig lite men det finns så mycket mer jag skulle kunna få ur mig men jag orkar inte med det och ni har säkert tröttnat på mitt negativa orerande. Kan iaf säga att jag fick en bra lön =)

Ha det gott vänner och andra eventuella läsare!!!

Abstinens

Ok, urinvägsinfektion som heter duga, penicillin i två dagar brukar göra gott men inte denna gången =/  Har det inte släppt imorgon får jag gå iväg igen så att de får kolla upp det ordentligt. 200:- för 30 tabletter gjorde att jag inte kunde hämta ut mina värktabletter så jag har inte tagit några värktabletter sen 10:00 igår morse. Inatt vis 00:00 mådde jag riktigt skit så jag tog resten av cocilanan som stod i kylen men det kunde jag lika gärna låtit bli. Jag har vart utan morfinet som värktabletterna är i 18 timmar och går vidare. Det är inte roligt alls men jag står ut, trodde jag skulle må mycket värre så jag är faktiskt riktigt glad att jag kommit så långt. Vid tidigare försök har jag ju inte klarat fem timmar ens så jag är vid gott mod =))) Känner mig stolt =))) Har heller inte tagig alvedon sen 10:00 i morse så jag ska bara till slut efter avslutad penicillinkur ha lyckopillret kvar men det ska jag behålla ett tag till, är inte riktigt redo för den utsättningen som jag faktiskt gjort en gång förut och DET var inte dans på rosor. Japp!!! Stolt å nöjd! =)))

Anna min vän =) Vilken god kaka ni gav mig receptet på =) Har bakat den flera gånger nu, tom till fritids och den är bara super =))) och den passar PERFEKT i min nya kakform jag fick när jag fyllde år förra året =)

*vågoravillamåendeochrastlösakrypningarfargenommig*

Skriver mer senare kanske när vägen har lagt sig.

Poliserna fick kaffe i kylan =)

Idag fick jag åka hem från jobbet för att jag fick urinvägsinfektion, eller ja symptomen av den. Jag kallsvettades och skakade så jag ringde chefen och sa till och min kollega stannade kvar trots att hon egentligen slutat. Jag ringde Martina och frågade om hon kunde köra mig hem och det kunde och gjorde hon. Stort TACK!!!! till dig Martina =)

Jag har precis kommit in från akuten och utanför mig stod polisen (mina kômpisar) och testade för fylla. Jag fick ju stanna och prata lite då jag inte har sett dom sen i september. De tyckte att jag skulle fixa kaffe till dom och det gjorde jag ju givetvis =) Slängde på bryggaren direkt och sprang ut med två muggar till dom och fick sitta i polisbilen =))) som va ny tydligen. Jag har inte suttit i en dekorerad polisbil innan trots två års arbete på stationen. Det var nästan så att jag fick åka med dom för jag kom inte ut, de har ju barnspärren eller kanske jag ska säga bovspärren på =)  men Jenny klev ur och öppnade för mig. Lovade att jag ska komma och hälsa på nån gång snart.

Ja, jag satt på akuten i tre timmar innan läkaren kom å skrev ut ett recept. Jag hade inte pinkat sen jobbet så jag fick in och ropa på Olof att nu behöver jag, sedan fick jag komma in på ett rum, efter jag hade pinkat å kommit in på rummet så fick jag mer ont och det var omöjligt attt få tag på personal så jag kunde få en liten mugg att dricka ur. Läkaren sa inte mycket utan jag fick fråga om det visade något på urinen?; jo, mycket; Ok, vad får jag för medicin?;selexin; bra för trimetoprimet tar inte på mig. Sen fick jag tabletter för ikväll och i morgon sen fick jag gå.

Japp, då ska jag visa några bilder som jag utlovat.


Detta fina kort fick jag av Bizi på alla hjärtans dag =)))
Sen har jag vart lite kreativ till några av mina vänner med =)

Till mamma
Till Ronja
Har ni sett en sån söt liten sak =) Betty Boop heter hon och är lite lik min Yava i teckningen =))) Kolla in de långa ögonmorrhåren :-O Mysigt i mattes morgonrock när man e på utflykt till grannen.


Såhär talar Yava om att det är dags att ge henne mat....de spöket =)))


Nu får ni nöja er med detta =)

Kram!

Tobäcko= Tillbaka

Det är så ibland att livet inte är så lätt. För mig blir det som ni upptäckt väldigt svart ibland när det för det mesta är ljusgrått annars. De svarta perioderna tenderar att bli kortare vilket är skönt, denna svackan förstod jag inte vart den kom ifrån förrän igår. Det var en PMSeffekt som annars brukar FÖREGÅ mensen men denna gången kom efter därav mitt förra inlägg. Ja alltså, jag brukar förstå varför jag blir så deppig eftersom det brukar komma innan. Nog om det.

Jag har haft en skön helg =) städat och tvättat och legat på soffan är vad jag har gjort. Ska fortsätta städa i veckan då jag inte orkade färdigt idag eftersom jag fick migrän av att jag bar ner glasbordet i källaren. Ja asså de va aaastuungt jue å min nacke ville inte va med om det så den blev stel som en ku....ehrm pinne å gav mig migrän. Nog om det. Fick undan en massa saker från vardagsrummet så det känns mycket öppnare och renare. Har fler ställen som ska rensas så det blir tomt och jag inte känner mig instängd.

Mitt minne blir sä'mre iom deppigheten så jag glömmer saker, jag skulle ha postat en hög med brev under helgen men det får jag göra imorgon nu. Glömde mitt lösenord till internetakassan så jag kommer inte åt den å det måste jag för att få pengar denna månaden, ja det är svårt ibland men jag känner mig gladare igen.

Kommer att lägga upp lite bilder på saker jag gjortmen inte kan visa upp än. Så håll utkik.........om ni fortfarande läser vill säga.

AnnSofie, jag beklagar din pappas bortgång. Tänker på dig och skickar en hel hög med varma kramar från Walkeskroken.

Kram allihopa!!!!

Varför???

Mår så fucking pissigt...är det så som jag tror så har jag fan inget kvar att leva för INGET!!! Sista in lägget nu.

Målat Yava ledsen i ögat

Borde inte jag sova nu? Hmm...jo och ska snart hoppa ner i sängen bara jag gjort färdigt detta blogginlägget =) Jag har nu gjort färdigt mitt tovade hjärta men tänker inte visa det ifall den speciella personen läser, däremot ska jag visa er mitt alster till polisen =) Den ska överlämnas tillsammans med en kakbuffé och kaffe som tack för min tid hos dom. På tavlan under ordet Tack! ska det stå "för min tid hos er" också men jag skulle vilja ha det i Qk hippie chick så är det nån som skulle vilja förbarma sig? A å jag e INTE nån konstnär utan målar för att jag tycker det e roligt och det ligger mkt ironi i tavlan då det var en konstförening som drev cafét jag skötte =)


Jag e lite ledsen för Yavas skull =( Hon har blivit sämre med  sin klåda och har sår på båda käkarna, vid höger öra, under hakan ihop med svarthakan och så det som hon alltid har vid ögat men det är värre också. Jag tog och klippte bort päls runt såren för att kunna tvätta och smörja på kortisonsalva och xylocainsalva. Under hakan så gick jag emot mina egna råd att inte skrubba i svarthakan då den blir värre men då hon har sår där så var jag tvungen att göra det denna gången för att kunna tvätta och smörja där ordentligt. Önskar att jag visste vad det är hon inte tål men jag får väl helt enkelt ge mig in på projektet uteslutningsmetoden. Dock vet jag inte hur jag ska göra så jag får fråga veterinären när jag vaccinerar henne. Min goa underbara Yava har det jobbigt. Jag önskar att jag kunde göra henne frisk NU!!!

Nope natti nu!

Mamma mia...

Vicken dag de ha vatt ida :-O Ja har bara stått breve å tetta på i princip. Det har vatt som att det har gåtts på uppåttjack å de bara e ja som bestämmer va. De va så jobbit med allt som sulle göra, å deska de va trökit så de fick Emma göra, å köpa glass va jöbbit de me. Ja tog på maj att va ute me ongane så ja fick lite lung å ro. Hua, tur de bara va en da.

När jag hade slutat så satte jag mig och började förbereda för tillverkning av allahjärtansdagskort så barnen kan göra efter eller precis som de själva vill. Vi hinner nästan inte med det annars och jag har tagit med hem så att jag ska förbereda för påskpysslet med. Nu gillar jag iofs att pyssla så det gör mig inget men egentligen ska det ju göra på arbetstid.

Nu ska jag ta å tova färdigt mitt hjärta till allahjärtansdag som jag ska ge en speciell person =)

Jag ska åka bort på lördag och jag tror att  det kommer att komma protester från lilla mamsen om det men jag struntar i det, måste göra detta nu så att jag får se hur jag ska handskas med det i framtiden. Min underbara granne ska titta till mina goa missar och efter denna helgen så ska jag stanna hemma läääänge.

Näe avslut nu, har en del att göra.

Bye!!!

Iskall chokladapelsincolaJag har söndagsmys =)

Kunde inte hålla mig borta

Ok jag kunde inte hålla mig ifrån bloggen =) av nån konstig anledning känns det bra att kunna få skriva lite trots att jag inte skriver allt som jag skulle vilja.

Jag har blivit utmanad av
Carpe Diem


REGLER
1.Länka till den som utmanade dig.
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar,så de uppmärksammar att de blivit utmanade

Mina sanningar

Jag längtar efter att få barn
Jag är total kaffe & chokladtorsk
Jag har tre underbara katter
Jag håller på Färjestads BK
Orkidéer är ett av många intressen jag har
Stickar strumpor väldigt bra
Jag är bra på att baka

Jag skickar utmaningen till er nedan och hoppas ni antar den.

Mikael (Tomten)
Jeanette
Ronja
Elisabet(Bizi)
Martina
Sofia
Anna

Jag fick lov av Wahlters mamma att visa bilden på honom så här kommer den =)
 En lite söting som käkar äpple =)

Tack Mikaela för din snälla kommentar om min ålder =) och Maria T jag tackar för sängplatserbjudandet =)

Vaknade 08:12 idag med sprängande huvudvärk och värk i hela kroppen =( Astrid sprang omkring å pep som hon brukar göra när det inte e ok i lådan så jag fick slänga mig ner på golvet i detta tillståndet och rensa lådorna. Hann bara få av huven så satte hon sig å sket som värsta lilla hästen mitt framför mig vilket hon inte brukar göra, ska va enskildhet men antar att det trängde på ordentligt. Hihihi min lilla "pinsessa"! Fixade andra lådan med sen så tog jag mig en näve piller och en skål K-special med mjölk och somnade i soffan igen. Vaknade vid 13:00tiden av Yava som ville kelas. Några knäcken har jag gnagt i mig

Tankar ger uppehåll i bloggandet

Jag tänker ta ett lite längre uppehåll i bloggandet, behöver få ordning på mina tankar. Skulle jag känna för att skriva så gör jag det men iaf så får ni ha det så bra.

Kram!!!


Skövdeträffen 30/1-1/2


Hejsan! Jag som kikar fram här heter Missan å 19 år! Jag bor i mitt hus med Monica å Jesper som ser efter mig jättebra =) Jag får massa gosig mat och sover i Jespers säng under den varma lampan. Jag har  vart inne hela mitt liv men det händer att jag sticker ut nosen ibland men det e läskigt ute så jag sticker snart in igen. Catarin från Uddevalla kom å sov hos mig i helgen, hon va så sjuk efter sina missar hon har hemma så hon gosade med mig så fort hon fick chansen *kurrkurr* men hon känner mig ju inte så bra så det va mest korta stunder. Hon sa de va tur att jag fanns här annars hade hon vart lessen efter sina missar. Mmm jag gillar kattmänniskor. Vi kanske ses igen!

Helgen började kl 18 på Ljungkiles tågstationsparkering där jag blev hämtad av Helen. Framme i Falköping möts vi av snö??!!! Ja, du läste rätt, det snöade och låg snö på backen =*O och var riktigt kyligt. Monica kom ut och mötte oss och vi gick in. Där möttes jag av ovanstående talarinna =) Sååå liiteen å såååå söt missa =) å hela 19 år gammal, heelt fantastiskt! Tur hon fanns där då jag fick lite kattgos när jag va borta från mina egna. Monica gjorde i ordning varma mackor och te och vi pratade massor. Helt plötsligt får hon kasta sig iväg och hjälpa Jesper för han hade fått punktering. Jag och Helen satte oss i vardagsrummet och pratade lite politik och vi har samma syn på den som är nu= *spyyyyyyyyyyyrpåden* När de kom hem från punkteringsäventyret så var det dags för sängen. Jag fick be att få låna ett par tjocka strumpor för jag frööös så om fötterna men sen kom det bästa av allt. Jag fick (jajaja låna) en hel 105cm säng för mig själv =))) Hemma har jag en 90cm säng som delas med tre katter, fast jag har slutat med de och sover ensam nu. Somnade direkt. På morgonen var det trevlig med sällskap till frukost =) och efter det bar det iväg. Vi åkte till Skulltorp tror jag det var till församlingshemmet där. Det första jag hör efter alla "hej" är ;"Åh! Dina lockar!"; Det var Marit, hon har berättade hon senare på kvällen följt min blogg för att se hur mitt hår utvecklade sig. Oj vad generad jag blev när hon sa det,  jag menar, jag skriver ju det jag känner för just där å då å det blir mkt negativt jag vet det men men det är ju jag. Vi fick installerat oss vid borden fick en skiss att göra ett alster efter och tävla med det om vi ville. Jag gjorde ett halvhjärtat försök. När jag packar upp upptäcker jag att ajg glömt korten som jag skrev ut kl två på natten för att ha nåt att arbeta med och då slog det mig att jag även glömt chokladbollarna i kylen i Falköping som jag hade släpat med mig från Uddevalla till Ljunskile till Falköping *ybermorr* Jesper kom med dom senare. Chokladbollarna alltså. Jag började på polisens tavla och sedan gjorde jag en LO till min BoM och så kom jag en bra bit på väg med kortet till Anna när hon tar studenten i år. Jag köpte en hel del papper och en skumstämpel som jag gillade =) Frös om fötterna även här så i affären köpte jag en trepack strumpor och satte på mig. Alla människor var verkligen underbara mot mig som kommer från utsocken till ett sammansvetsat gäng =) Kände mig så välkommen till skillnad från den första träffen jag va på. De önskade mig välkommen tillbaka igen =))) Nu kommer några foton =))) Å ingen kan opponera sig mot dom. Jag har två på en liten Valter men jag vågar inte visa dom för det kan ju vara känsligt ämne men ha var bara så uuursöt och faktiskt så gjorde han ett kort till sin pappa så han var den minsta deltgaren =)
 Här har vi inte kommit i gång riktigt än.
 Alla har inte kommit som ni ser på de tomma stolarna.
Helen till vänster ser lite fundersam ut och Monica är i full koncentration.
 Makaon (förlåt!!*skämsögonenurmigförattjaginteminnsdittnamn*) kollar så MariaT får till sakerna rätt ;-)
Marit sitter vid huvudändan med Cia bakom sig i full bryderi verkar det som =) Mikaela går igenom sitt material, förmodligen efter "det där" som får allt att bli perfa, bredvid sitter hennes mamma (som jag heller inte minns namnet på*skämsmassor*)
Två trevliga damer, har era namn på tungspetsen men de vill inte riktigt hoppa ut.....
Anna va min bordsgranne och fick stå ut med mig och mina frågor. Hon e bara sååååå himla duktig på detta att jag blev både avis å ångestfylld men de går nog över   ;-)
Jennie var svårfångad men här fick jag henne vid fikaborde inhuggandes på en myyycket god kaka. Ska nog få med ditt ansikte på ett bättre sätt nästa gång ;-)
Försök att klämma dig in här nånstans hihihi!!!!
 Psst!!! En såndära rosabrun väska ni ser i bildens framkant sulle jag bli jätteglad om jag fick när jag fyller år!!! SlutPsst!

Igår hade jag min lediga dag. jag hade haft turen att få boka in två tvättider då jag får låna grannens bokningsplupp ibland. Jag fick tvättat sofföverdragen och fasen va fint de blev efter de va strukna men det resulterade i att jag idag har fått vara hemma med blixtrande huvudvärk fram till femtontiden. Jag bakade en kaka som blev såå god.
 Här e den =))) Det är banan i den. Tack Anna och Fredrik för receptet

Varmt bad gjorde susen

Om scrapträffen kommer senare....har jobbat lääänge idag mot vanligtvis å så tog jag mig ett varmt skönt bad för jag frös å nu e jag bara sååå skönt trött. Iofs inte sovit inatt heller men lägger mig nog nu. Natti!

RSS 2.0