Ni missar nåt om ni går förbi eller över mig-You FUCKERS!!!!!

Igår var min lillasyster här och hälsade på mellan sina körlektioner. Det var så roligt =))) Lite ledsamt att vi inte umgås mer än vi gör men det går ju att ändra på kanske =) Hon fyller 18 år i december den lilla ungen som satt på golvet och störtgrät bara hon såg mig. Hon har blivit så vuxen på bara ett par år. Jo visst de hör till med att man blir äldre men mognaden kom riktigt fort i jämförelse. När hon gick i förskolan så berättade hon att hon hade två syskon till utöver sin helbror men det trodde inte lärarna och klasskompisarna på. Så en dag när jag var och städade åt morfar så var barnen ute och lekte och jag så Anna (skolan ligger precis där orfar då bodde) så jag gick fram och ropade på henne. Hon blev så glad att hon lyste upp hel ungen, hon nästan hoppade när hon berättade för kompisarna att detta är min storasyster. Hon var så stolt =) kompisarna frågade om jag verkligen var Annas storasyster, ja det är jag men vi har inte samma mamma fick jag säga. Då nästan skrek Anna av glädje där ser ni att jag har en storasyster. Min lillasyster som idag är en ung kvinna =) Det var roligt med besök.

Undrar när jag har tvättid?

Jag tror att det är tisdag idag, får kolla på texttv:n. Jepp tisdag är det.

Det är så ensamt. Jag sover bort dagarna och är vaken en liten stund på nätterna. Idag är jag vaken nu på dagen för att jag förmodligen är utsövd. Orkar dock inte ta mig för något ändå. Har funderat de sista dagarna vad det är som gör att folk inte vill umgås med mig? Vad gör jag för fel? Är jag stygg och säger okänsliga saker? Har inte folk mål i i mn att säga ifrån? Det gör jag om jag tycker att jag får höra nåt sårande eller så. Är inte folk vuxna att kunna ta en diskution på vuxen nivå? Visst jag kan flänga runt till och hälsa på alla som har familj för det är ju sååå jobbigt för dom att hälsa på mig. Men är det inte meningen att man ska ge och ta i en vänskapsrelation? Jag ska inte alltid behöva åka omkring. Kostar pengar för mig som inga har. Jag kan inte ens köpa mig lite enfärgad cardstock eller fotoklisterlappar. Hur kunde mitt liv bli så himla snett??? Det gör så ont i hjärtat att bli såhär övergiven och sviken. Ni kan säga vad ni vill om att man gör livet själv, ja visst men när man inte får en förklaring till varför folk inte vill umgås med en längre så är ju det inte jag som ska skyllas för det. Jo man får faktiskt tycka synd om sig själv, det är inte olagligt. Jag har fan ställt upp alla och hjälpt till med allt jag har kunnat hjälpa med. Vad får man tillbaka? Jag var väldigt nere vid ett tillfälle och ringde sk vänner, ställde de upp? Knappast! Jag fick åka till NÄL istället. De kom dagen därpå för att kolla att jag levde. Kanske lite sent för det va. Tur i oturen för dom att jag anser att det är fegt att ta livet av sig och att det alltid finns hjälp att få. Jag hade och har gått iväg till den som hade och har sagt så till mig. Ingen tvekan.  Skiter i allt idag och köper mig choklad!!!!

Detta gör mig så varm om hjärtat å det tillåter jag INGEN ANNAN  ta åt sig äran för, det är enbart jag som har fått detta så bra, titta!!!
Mita & Yava sover äntligen ihop =)))
Yava va inte så förtjust i Mita i början.
Men nu e hon go att sova ihop med =)

PEÄSS!!! Rubriken ska inte alla ta åt sig av!DEÄSS!!!
PEÄSS2!!! Jeanette, blommorna står fint ännu :-)DEÄSS2!!!

Städat lyx!!!!

Sitter vid mitt bord och äntligen har huvudvärken lättat, det tack vare min kära granne som lånade mig två alvedon så jag fick sprutt på tramadolet. Håller på att sätta in mina minnessaker i mitt minnesalbum och Yava vill gäärna hjälpa till men matte tycker inte det blir så bra då. Hon är så mysig =))) Fattar inte att klockan bara är 23.14 men det blir väl så när man gick upp i ganska rimlig tid idag och har städat hela dagen. Orkade inte disken utan tar den imorgon. Fick faktiskt lite pengar från polisen i fredags =))) wiiehoo!!! 299.80:- i semesterersättning =))) Nu kunde jag handla en limpa mjölk och ett paket kaffe choklad :-P lite lyx får jag ha över helgen väl??? Lindts mintchoklad bara knullar i munnen :-P Nej, nu ska jag avsluta det jag håller på med så ska jag gå och lägga mig sedan. Man blir trött av att städa hahaha!!! Natti!!!

Ingen rubrikfantasi idag

Jag sov halva dagen igår och det gjorde att jag givetvis var vaken i natt då. Jag satt vid mitt scrapbord och skapade så lite nytta gjorde jag iaf. Lade mig runt 5-6 tiden och väcktes av Frida vid 10.30 tiden tror jag. Tur att hon väckte mig eftersom mamma skulle komma. Mamma kom och det blev lite diskution om vissa saker men när det väl var över så var det bra igen. Gjorde att jag fick lite huvudvärk plus att jag verkar bli förkyld med så just nu i skrivandes stund så känns livet allt annat än roligt men inte heelt dött. Fick ringt akassan med och rett ut hur mycket jag kommer att få per dag och att jag förhoppningsvis får pengar torsdag nästa vecka.

Jag har ju gått ner nånstans mellan fem och sex kilo, pendlar lite upp och ner men det får gå. Jag har mått riktigt bra av det och ska gå ner mer vilket jag bestämde när jag började i augusti. Sen jag då blev arbetslös så kan jag inte gå till viktväktarna  mer vilket är tråkigt men har de sista två veckorna kännt att jag vill starta igen. Igår så tänkte jag att jag skulle börja idag men det blev lite dumt för mamma hade med sig nybakade bullar och jag kunde inte motstå. Så jag startar i morgon istället. Jag vet inte hur många points jag ska äta nu och det är lite bökigt att äta vv-mat när man är fattig så jag ska bara helt enkelt låta bli allt socker, vitt mjöl och dra ner på fettet. Kakor, bullar och allt annat gott förpassar jag till en begränsad mängd på lördagen. Ska få till lite promenader och så har jag ju startat upp på sjukgymanstiken med. Ja, jag ska fixa bort lite mer vikt nu =))) och så säger jag att skulle jag missa nåt nån dag eller så så får det gå för man är inte mer än människa :-) Ja just det, jag ska skriva om detta i en annan blogg och vill ni kontrollera mig får ni kika in i den :-) Kommer tala om senare vad den heter och var den finns.

I lördags så pep mobilen och jag fick sms, jag kollade det och det var Jeanette som undrade om jag bjöd på en kopp thé. Jag blev jätteglad =))))) så givetvis gjorde jag det. De kom runt ½6 tiden och jag fick blommor, Rasmus hade köpt leksaker till katterna- gulledig Rasmus- och så hade de med sig härligt fikabröd =) Rasmus lekte med katterna, särskilt Mita, hela tiden de var här och hon var totalt slut när de gick. Hon lade sig direkt och sov heeela natten till sen morgon, vilket är ovanligt för henne. Jag hade det jättetrevligt =))) Tack!!! Jeanette & Rasmus för besöket! Nu får ni lite bilder igen.

Astrid tvättar Mita
Mita tvättar Astrid
Yava ligger under täcket i mattes säng.
Såhär ligger vi ofta och myser
Matte!!!! Jag får aldrig sova ifred för Mita! TA BORT HENNE!!!!
Mattes underbara lilla troll börjar bli stor!

 Å sista bilden på en familjemedlem som aldrig är med på bild vilket beror på att han inte gör så mycket väsen av sig.
Mysen

Ansökan äntligen skickad

Idag har jag äntligen fått iväg en ansökan så nu har jag inte ljugit för af iaf. Första jag sökt, ska söka ett till som jag ska skriva ansökan till men jag säger inte när för då blir det inte av, känner mig själv. Jag var och hälsade på mamma igår och min äldsta moster var/är och hälsar på. Mamma blir helt slutkörd för hon får passa upp på henne hela tiden och det klarar mamma inte egentligen, tur att hon bakar bröd och bullar åt mamma annars hade jag blivit arg. Boss hade blivit kastrerad och veterinären hade rakat sönder pungen på honom så han hade så ont och ville inte gå nästan stackarn. Han fick samma smärtstillande som Mita fick men för hund och en helt annan dos så klart men han tog det lika villigt som Mita. Den luktar gott och man blir alldeles kletig av den så den är förmodligen söt och god. Ja, jag kommer inte ihåg om jag har berättat det men Mitas tassar är helt friska nu =))) Underbart!!! Nu ska matte bara komma på nåt roligt som kan aktivera den lilla damen ifråga då hon har lite tråkigt. Funderar på att kliva ut i en skog nånstans å knycka mig ett litet träd att ha som klätterställning, undrar bara vart jag ska ta vägen och om nån vill hjälpa mig med transporten. Idag var jag till Anna och åt sen lunch och fikade, hon har flyttat hit från Lysekil. Kanske de finns en liten hemlis nu, hoppas!!! Tar ett tag isf men det får gå. Nåra bilder sen får de va bra.

Min underbara VACKRA Astrid


Mitt i oktober e de lite konstigt med rosor som blommar ute men visst e de vackert.


Undrar vad detta är för växt??? Nån som vet?


Igen blommande ros i oktober.


Matte e nog lite konstig eller vad tror du Astrid? Vad gör hon med mattan i vattnet?


Ja du Mita, nåt fel e de men vad??? Kanske hon tror att den blir större om hon vattnar den, vad tror du Mita?

Höstpromenad

Ja, det hände inte så mycket i helgen. Va hos sjukgymnastinnan igår (måndag) och hon undersökte mig och jag har korta muskler så jag ska stretcha varje dag, sen så går jag på utsidan foten vilket inte är så bra så jag borde ha inlägg i skorna. Jag ska tillbaka nästa vecka och börja träna.

Idag har jag och grannen vart ute och klättrat i berg i skogen. Jag fotade lite och tänkte visa dom bilderna nu. Hittade en ljuslykta, den bara låg där, rakt upp och ner, på backen, med värmeljus i. Jag kollade mig runt om den tillhörde nåt slags minnesplats men såg ingenting så jag tog med mig den hem. Den har jag inte bild på nu så jag visar den senare, laddar batterierna till kameran nämligen. Så lite bilder nu då.

Ser ni henne? =)

Öh! Eh! Jag kom visst me på en bild här....ehrrm får väl gå då.
En helt svart svamp, tyckte jag va roligt att dokumentera.
E den inte underbar!!! Jag bara höjde upp min lilla kamera och tryckte av *stolt*
Vi stannade till i hamnen och lyssnade på vågornas skvalp....ljuvligt ljud....hör ni!!! =)
Som sagt så va i hamnen på vägen hem...tror ni att det går fort??? Tror jag.

Abstinens

Ok, vad vill jag förmedla till omvärlden idag då?

Jo först: Tack!!! för alla härliga kommentarer <3 Blir så glad när jag får det =)))

Idag har jag haft abstinens, det var inte alls roligt och uppe i det hade jag ju värken med eftersom jag inte hade tabletter att ta på hela dagen igår. Jag gick med yrsel och illamående till apoteket och hämtade ut nya tabletter. Nu tänker ni; Om du hade tabletter varför hämtade du inte ut dom igår? ; jo för att jag ville se om jag klarade mig utan och det gick ju bra igår eftersom jag sov hela dagen och inte rörde på mig nåt nämnvärt, till toa bara typ. I morse efter jag hade köpt frukost på bageriet så gick det inte längre, hade ONT! På apoteket stoppade jag i mig tabletter direkt och sedan fick jag handlat lite också. Sen så har jag och Yava legat i sängen hela dan. Japp, det har vart sååå skönt att bara skita i allt. Har lite svårt att skriva då hon ligger på mig men det tar jag för det är såååå ljuvligt när hon ligger och snusar gott på mig =)))<3<3<3 Imorgon ska jag tvätta och smörja hennes sår på nosen och det gillar hon inte. Ja näe, de va de. Bye!!!!

Pics today instead of words

En jobbig dag men det var väl väntat. Alldeles för mycket tankar. Så ni får lite bilder istället.
Denna tårtan är så god att de knullar i munnen när man äter den.
Såhär såg det ut i munnen på Mita innan den gamla bebishuggisen ville ramla ut, det är den lilla längst fram som e borta nu.
Mitt lockiga hår=) GIllar de numera mot när jag va yngre och ville ha rakt hår.
Mita och Astrid i handfatet
Mita i en tröja matte gjorde när hon va kastrerad men gissa om den fick sitta på?
Visst e den fin även i torkat skick =)

Märta Quicks hantverk

 Hardangersöm i denna underbara duken.
 Även här hardangersöm.
Kolla in detta överkastet WOW!!!!!!!!
Mönstret lite närmre =))) de e sååå läckert!!!
Ett annat av alla åtta överkast mamma sytt.
 Lila underbart överkast 120 cm säng! Till salu för 4500:- Skriv kommentar om ni är intresserade.
Mitt överkast som jag har sytt hälften av alla rutorna, sedan har mamma gjort resten.

www.broderidesign.se

www.broderidesign.se besök denna sajten och se om ni hittar nåt ni kan behöva =)))

Vad var det som gick det så fel???

Ligger i soffan framför tv:n och tittar på Fringe (älskar sånahär serier) och undrar vad det var som gick så fel? Hahaha nu syftar jag inte på serien utan jag funderar på hur jag hamnade i den situation jag är nu med värk i rygg och ben. Jag var hos mamma igår under dagen och sedan var jag på scrappen på kvällen, givetvis så hade jag glömt mina värktabletter hemma. Jag fick fråga mamma om jag kunde få av henne och det fick jag utan knot på dagen. På kvällen efter scrappen frågade jag om jag kunde ta en till och då frågade mamma om jag hade ont i huvudet, nej sa jag jag har ont i benen och ryggen. VI började prata om det här med att jag har ont och tar tabletter. Mamma är inte glad i det men va fan ska jag göra då när jag ibland har så ont att jag inte kommer ut sängen. JAG GILLAR DET FAN INTE HELLER!!!!!!!!!!! Jag hade MER än gärna vart utan detta så att jag inte hade vart rädd för att söka tuffa och krävande jobb. Jag hade ett jobb i min hand inom ett underbart pendlingsavstånd men jag drog ut på tiden med att skriva ansökan så att jag missade att skicka in den innan tiden var ute PGA min rygg. JAG ÄR LIVRÄDD!!! Vad är det som händer med mig? Min jävla läkare bara rycker på axlarna och skriver ut värktabletter. Var finns det en riktig läkare som kan ta mig på allvar och ta tag i saken och utreda mig. *gråter* Jag är bara 34 år och sitter som en (känns det som) halvinvalid. Orkar inte skriva mer...

Jag har vart vaken på dagen Wiiieehoooo!!!!

Idag vaknade jag efter en god NATTS ( ja =) ni läste rätt) sömn med några uppvaknanden av att ryggen protesterade när jag vände på mig. Dagen har vart riktigt bra =))) Frida (grannen) ringde och frågade vad jag gjorde vilket jag inte kommer ihåg men hon kom iaf ner och visade bilderna på bebisen i magen. De va fina och skarpa, hon hade tydligen sprattlat som värsta fisken på torra land och sugit på tummen. Ja, det gick väl inte att se vilket kön det va men vi tror att det är en liten tjeja som bor där i magen på henne =) Hon visade en bild på en pojke och där såg man verkligen pungen och de hade inte kunnat se nån sån alls så det är nog en tjeja. Sen så gick hon upp och fixade lunch till oss medans jag tvättade håret. Hon ville ha hjälp med kalenderkort hur hon skulle få till dekorationerna och vi löste det fiiint tillsammans. Mamma ringde under vår lunch och undrade om jag kunde köpa en påse hundmat och ta med imorgon. Fixade det sen så fikade vi här hos mig och kollade på en video som hennes pojkvän spelade in av henne när hon var totalbedövad efter visdomstandsutdragning, hon pratade som om hon va full och jag skrattade så tårarna sprutade. När hon hade gått så slängde jag ihop en kålpudding och stoppade den i ugnen, medans den stektes så gick jag och Astrid ut på en liten promenad. Hon är helt kompis med selen men det 40 minuter att gå runt huset. kanske inte är så konstigt eftersom hon inte är ute så ofta. Ja, imorgon drar jag iväg igen =) Högsäter here I come!!! Enought now! Bye!!!

Dygnets ask e tebakavänt nu *fnisss

Hejsan hallå tjena tja!!!!

Japp idag lutar det och e tjockt hahaha!!! Kan säga att jag går på obefintlig energi nu (kan inte få till stavvninngen hällär) för jag har nu vart vaken i över ett dygn =)))) Jag vänder ju så lätt på dygnet och blir vaken på nätterna och sover på dagarna
  INTE BRA %( KAn ärligt säga att jag har inte mått bra av det denna gången. Iaf så har jag vart duktig idag HAHAHA!!!! Var fick jag det ifrån då????? Iaf så har jag diskat, bakat chokladkaka, fått igång min skrivare och skrivit en jobbansökan =)))))))=))))=))))))) Jag va färdig att skicka iväg den skulle bara skriva adressen på kuvertet.....???? var e adressen eller rättare sagt vilken adress???? Kollade efter ett telefonnr att ringa och fråga men hittade inte det hällär!!!!! DET STOD ATT MAN SKA LÄMNA IN ANSÖKAN PERSONLIGEN VID ETT BESÖK PÅ KONDITORIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaha??? Hur ska jag kunna göra det? Har ju inga pengar att köpa busskort för =((((( Nån som kan tänka sig att låna ut en hundring? Nänä men man kan ju försöka iaf ;-)

Happ, på begäran så får jag ta och fota asken igen och se om bilderna blir bättre denna gången så att jag kan visa den =))) Tyckte att det fattades nåt på den igår natt men nu tror jag att den inte ska ha nåt mer på. Såhär kommer den =)
Öppepåråra *fnissar*

Mamsen e ju blomfreak på sommaren så vad passar bättre =)))
Å nårra på anra sia me *LOL*

Å så hela asken. Godkänd? Jag hade sååå roligt när jag gjorde den, bara att få sitta och fundera ut vilka papper (har inga aning om va de heter) jag ska ha, sen vad har jag får nå dekos som passar *rota rota i lôdda* Hade tänkte mig att sätta dit Candy handutklippta bokstäver men de försvann i mönstret så de fick vära *fnissar hejdlöst*
Jeanette jag får fundera på onsdagen, missarna blir ju ensamma så länge men de hade vart roligt. Jag ska te ärbeförmedlingâ på torsdâ men jag hör av meg imorgon.

Nedu nu e de dags att fö magen, ho skriker så infernarligt å efter de ska ja hämta min nya mobiltelefon =))) för idag e de måndag å spelpostbutiken har öppet te 20:00, trodde de va måndag igår men de va de ente så jag feck ente telfonen. NOG NU!!!!! Bye for now!!!!!

Tvingande paket som skriver eller ringer

Klockan är natten igen. Skyller på att jag inte kunde slita mig från scrapbordet där jag altrat asken jag låg och kikade på igår natt :-) för jag sov ju inte hela dagen neeeej inte alls hihihi!!!! Japp, jag har vänt på dygnet, fattar inte varför jag hellre är vaken på natten istället för på dagen. Just precis i skrivandets stund så vill jag inte ha det såhär, vill vara vaken på dagen så att jag får gjort grejer som behövs åtgärdas. Kan inte gärna dammsuga nu...eller? Jag ska lägga mig nu snart och tvinga mig att gå upp i rimlig tid imorgon. Har paket att hämta ut på Kvantum, undrar om det är skrivarsladden eller nya mobiltelefonen. Nej den kostade mig inte ett öre alltså jo det gör den ju men jag har inte behövt lägga ut några pengar för den nu. Jag har bytt abonnemang till 3000 fria sms så ni kommer höra av mig på det sättet framöver =))) Smstumme riskeras hihihi!!! Spännande att se vad paketet innehåller. Nope dags att prata med John Blund nu. Bye for now!!!

Nattvaken igen

Då jag har sovit på eftermiddagen så har jag vart vaken under natten. Nu ligger jag i sängen med laptoppen i knät och kikar lite på tv:n, Antikdeckarna. Det är inget program jag följer men hamnar jag på den kanalen när det är så tittar jag för det är lite roligt med alla konstiga människor som samlar på konstiga saker, dyra och fula, snygga och billiga. Skönhet ligger i betraktarens öga vilket ibland är tur hihihi!!! Katterna har dock sovit så de är pigga och håller på och busar nu. Mita tittar fram bakom skärmen emellanåt och det ser så roligt ut. Under natten så har jag vart sugen på cola light (inget tjat om att de e farligt med sötningsmedel, jag väljer själv vad jag håller i mig och inte) och nu suger det efter Snickers :-P Tur att det inte finns nån affär i närheten som är öppen nu (07.20). Jag funderar på att köpa ett paket jäst och baka bröd idag, limpan jag köpte är snart slut så jag behöver bröd och så gillar jag jue att baka. E lite sugen på att baka kakor med, såg ett recept i Allas som jag skulle vilja testa. När jag såg det receptet så tänkte jag; Det kan jag ta med till jobbet nej det kan jag jue inte alls *suck* Det är svårt att komma ur de tankarna. Jag känner mig olaglig när jag går hemma, de andra gångerna har det bara vart skönt att slippa jobba i början men denna gången känns det fel. Det hänger nog ihop med att jag inte vet hur jag kommer klara mig på min akassa. Idag måste jag skriva och skicka iväg en jobbansökan så att jag talat sanning inför arbetsförmedlingen, det är inte det roligaste jag gör så jag drar gärna ut på till sista stund. Det blir mycket funderingar när man sitter såhär och det är inte lättsamt, inte i någon riktning men jag ska inte skriva om det nu. Om alls. Ja jag skriver om en del jobbiga saker men det som verkligen tar mig hårdast har jag inget nämnt om och för tillfället så kännr jag att jag inte kommer att göra det heller. Över till annat. Ligger och kikar på en ask som står på scrapbordet. Den skulle bli en perfekt presentask om jag altrar (det heter så inom scrapbooking när man dekorerar saker som askar, burkar å så) den. Mmm...får se om jag börjar på den idag. Tvätta i eftermiddag med. 

Scrap&missabilder

Tänkte bara visa upp vad jag gjorde i onsdags i Högsäter =) Tack Jeanette för att jag fick åka med dig =) Kram!


Å så baksidan


Fick blodad tand och gjorde denna på torsdagen


Å så vill jag visa hur Yava gäääärna sover =)))


 Visst e hon mysig min spökmissa! =)

Scrappträffkväll i Uddevalla?

Jag är lite sugen på att fixa ihop en scrappträff grupp i stan, jag tycker om att åka iväg till scrappen i Högsäter men nu när man har lite mindre pengar att röra sig med så blir det inte så ofta jag kan åka. Jag vet att det är massor med folk som håller på med scrappbooking i stan så kanske kan man få ihop några. Undrar vart man kan låna lokal gratis? Jag har en i tankarna men jag vill kolla upp det först innan jag säger något om det. Mmm...funderar vidare på det där. Tänkte att jag ska lägga förfrågningar på scrappiz och svensk scrapbooking för att se hur stort intresset är och sätta upp lappar på anslagstavlorna runt om i stan. Tänkte försöka skriva ut dom på min nya skrivare om jag får igång den med den nya sladden som jag hoppas att den hinner komma i denna veckan. Ska bli roligt att kunna skriva ut scraprubriker och recept och alla jobbsökarpapper själv =)

Blåsorna på Mitas tassar har allihopa spruckit nu och torka ut så att det döda skinnet börjar lossna. Den tån som var värst är det fortfarande men den kommer bli fin till slut, de andra kommer att bli bra inom kort. Astrid blev getingstucken härom dan och då bröt jag ihop, som tur va så var det på utsidan av läppen så on klarade sig bra men innan jag insåg det så var det jobbigt. Jag ringde Bizi och hjälpte mig igenom den stunden Tack Bizi!!!

Jag fick åka med Jeanette till Färgelanda idag och hon ville komma in och hälsa på missarna så jag fick röja lite så hon inte tror jag är nån sopmajja. Ok de för denna gången. Bye!

RSS 2.0