34 going 50????

Idag när vi hämtade barnen från skolan så frågade ett av barnen mig om jag hade några barn, nej inte ännu svarade jag, men hur gammal är du då? frågade barnet. Jag fyller 35 i år svarade jag varpå barnet utbrister; VA!!!! Jag trodde du va 50! Uuuuääähäääähäähähähääää!!!! Jag som i vanliga fall när det pratas om ålder brukar bli YNGRE blev nu helt plötsligt 15 år äldre och medelålders. Ja barnen kan ge en massa goa skratt =)))

Jag har nu ikväll vart på Torp och handlat kattmat, kattpellets, mediciner och scrapbookinggrejer. Va roligt faktiskt, har inte vart där på läänge. När jag kom hem så fick katterna torrfoder direkt för de va ju sååå hungriga trots blötmat. Sedan har jag diskat och packat för morgondagens bortfärd till Falköping och scrapträffen på lördag. Har skrivit ut lite foton nu men ska ta å lägga mig nu. Natti!!!!

"Ledig" idag

Idag var det meningen att jag skulle jobba på dagiset 13:30-17:00 men det var så lite barn att jag inte behövde komma. Det var faktiskt riktigt skönt att få lite "ledigt", tänkte att nu kan jag få gjort lite inför min resa i helgen MEN (inte "fälla" på mig Jeanette) jag somnade och sov halva dagen. När jag vaknade så fanns det inte en gnutta energi i kroppen så jag vilade igen. Jag skulle ha ringt till akassan å af men fick inte gjort det heller men ska se om jag kan hinna det innan jobbet i morgon. Jag har massor att göra imorgon så att det ser något sånär ut när Martina & Sofia ska passa katterna åt mig. Nej nu ska jag avsluta denna ofantligt långa blogg å göra lite nytta.

Natti!!!!

Här står en massa intressant....eller???

Tur att jobbet inte är mer än till sista maj....vilken människa, har aldrig vart med om veligare men men jag får göra så gott det går. Iaf så gick det bra att stänga idag, fick på telefonsvararen och låst ordentligt med min egen nyckel.

En kort & Mysiga katter =)

Oj! vilken dag det var på jobbet idag. Vi var en kort i personal så vi fick det lite hett om öronen ett tag där, sen så la diskmaskinen av så Emma fick diska allt för hand medans jag tog hand om barnen och de testar å testar mig hela tiden. Idag fick jag tjata på två barn fem gånger om att de skulle städa upp efter sig innan de satte i gång med något nytt men de gick in i ena örat å ut i näsan tror jag och så ska de helt plötsligt gå hem med för då har föräldrarna kommit men de fick allt städat till slut. Nu kommer den sjuka personalen som förhoppningsvis e frisk imorgon =) om ni fattade vad jag menade där LOL

Jag skulle åka till Anna efter jobbet men fick först byta tid då jag fick jobba över och det verkade som att jag inte kunde komma alls men sen kom jag i väg i tid till den nya busstiden iaf så det har snurrat som fan i huvudet idag. Jag hade det jättetrevligt =) å fick kela med så goa missar så de va nästan inte sant. Lilla Timjan va bara såååååååå söööt!!!! Jag kan inte förstå att folk kunnat tycka att hon e ful, för det va ingen som ville ha henne innan Anna kom. Jag har tagit lite bilder men lägger upp dom en annan dag. Å sen vilka herremissar hon hade då :-O Så fantastiska och jag tyckte att jag såg något bekant i deras utseende å när Anna sa sen att de är delvis Maine Coon så va det ju självklart. Stora killar med hööööga ben och ett fantastiskt uttryck i ansiktena =) Keso var så härlig, han hämtade musen och vi kastade iväg den å så kom han tillbaka med den å vi skulle kasta igen. Önskar mina kunde göra så, så lättvindigt det hade vart att sysselsätta dom då. Kokos var lite lugnare och låg mest och tittade på, fast kom musen i närheten av honom då flög han allt efter den =) Anna bjöd mig på mat och en heeelt fantastisk kaka som hennes sambo Fredrik hade bakat, banankaka *dreglar* Den var så saftig å god att jag genast bad om receptet å ska baka den själv nån gång. Yummi mumma!!!!

Hepp de va de för idag.

Dåliga grabbarna i stan igen

Idag har jag inte lyft ett finger mer än att jag har zappat på tv:n å ätit och det tog ut sin rätt genom rastlöshet och panik. Jag slängde på mig kläder och gjorde som jag gjorde förr i tiden, gick ut å tokgick och det kändes underbart!!! Hade glömt av hur skönt det känns, dock så hittade jag inte min lille svarte kompis som skyddar mig när jag går på natten...hmm...får leta upp en ny svart vän....vart tror du jag kan hitta en Micke? *fnissar* Mycket minnen kom tillbaka när jag gick, jag gick alltid med musik och det gjorde jag nu med och vissa låtar jag hade då var med nu med så jag hamnade i ett tillstånd dom jag ofta fick när jag gick förr. Ja inte det tillstånd ni tror hahaha!!! Jag känner mig Stark och att jag klarar allt och när det infunnit sig så smyger jävelskapstillståndet fram och jag vill inget annat än att umgås med de dåliga grabbarna i stan igen. Men såklart inser jag att det inte är det smartaste draget att göra så jag får snällt stanna hemma i min sköna soffa =) De va väl de jag hade på hjärtat idag....tror jag....

Fotomodell???

Näe knappast men roligt att leka lite =))) Egentligen så tog jag fotona för att visa upp min såååå gryymt snyygga mössa å sen så rullade de på å några bilder visar jag lite med glimten i ögat, inget seriöst alltså hahaha!!!

Hur skönt kaxig kan man se ut =))) (blev skitnöjd med den bilden)


Såhär ser mössan ut bakpå
 Visst e den grym?!!!

Sedan lite andra bilder som jag gillar, både bra å lite fulroliga hihihi!!! Snacka om egobomb ikväll.

Snacka om vettskrämd hahaha!!!


Såååå sny....eller nej de va inte den bilden jue...

Ja så de kan se ut eherrm

Oh! Här gillar jag mig själv massor!!! Ja, jag e på gott humör då kan man väl få va lite ego =)


E detta jag? Kan jag se så fin ut? Fattar det inte riktigt själv...

Ja, de va de för nustunden. Egostunden hihihi!!!

En tidig blogg för en gång skull

Sitter vaken klockan sju en lördagmorgon %( Har haft så ont i ryggen hela natten att jag vaknat och vänt på mig om å om igen, så de va bara att gå upp klockan sex vilket gjorde katterna glada då de fick uppmärksamhet men nu e de som bortblåsta.

Har nu gjort fyra dagar på fritids och det snurrar bara runt i huvudet men det ska väl lägga sig snart hoppas jag. Alla rutiner har inte satt sig än och där är en del saker jag vill ändra på som jag också kommer att göra vilket kommer att underlätta för oss alla. Igår var första gången jag stängde och jag glömde en sak pga att jag inte lämnade stället tomt men jag ska ringa chefen så att det kan bli åtgärdat idag. Några av barnen har testa både mig och Emma en hel del men jag är benhård och viker mig inte. När jag kommer hem är jag bra trött i öronen, ljudvolymen kan emellanåt bli ganska hög och det blåser ut huvudet ordentligt. Fast jag har så roligt =)) Igår tittade vi på film, Alice i underlandet och den va sååå fin och rolig. Under tiden vi tittade så tittade jag på varje barn hur de reagerade på filmen men i denna åldern så va det lite svårare att utläsa, de va konscentrerade och hängde med till skillnad från barnen på dagis. Vi åt popcorn och myste riktigt gott i soffan allihopa. Alla barnens namn sitter nästan, där är ett eller två som jag inte kan och där är två som jag blandar ihop men de är så otroligt lika att det inte är konstigt och båda börja på samma bokstav men det ska sätta sig till slut. Igår köpte jag ett paket kaffe så att jag kan få ordentligt kaffe under dagen för det i apparaten i fikarummet är rena rävgiftet %-P Ska ta med en avkalkning med för det smakade lite konstigt igår, tror inte att bryggaren blivit använd på länge.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men lite städa blir det väl som vanligt sedan får jag se vad som händer.

Lite bilder idag =)

Här är lite grejjer bara =)

Den LO jag gjorde härom dan


Här fyllde jag i den text som var förtryckt på pappret


Här lade jag till några blad för att få lite liv i de tryckta äpplena


Köpte mig en stämpel på tradera
Kommer att användas massor.

Å så en bild på två av mina Älsklingar när de sover hos matte i soffan.


Ha en skön dag!

Har skapat

Idag så var det stängningsdag på jobbet då personalen (?) skulle utbildas i träslöjd så jag behövde inte komma (?) och jobba. Lite konstigt tycker jag för där är mer personal än jag som inte har någon utbildning och inte är heltidare men jag ska inte hänga upp mig på det. Jag gick faktiskt upp tidigt och åt fruksot men efter det blev jag så himla trött att jag inte orkade hålla ögonen så jag tog mig en liten lur. Konstigt nog så blev jag inte så mycket piggare av det utan har känt mig som en urvreen disktrasa hela dagen. Jag har därför bara småplockat lite, möblerade om lite på pysselbordet och sen har jag gjort en LO om när jag kokade äpplemos. Först så gillade jag den inte alls för den kändes så tom men hittade ett rödvitrutigt band som jag pillade dit och det gjorde susen. Ska skriva dit lite journaling med så åker den in i albumet sedan. Det är sååå roligt bara jag vet vilka foton jag ska scrappa och att jag har papper som passar, jag kan inte göra som många andra gör, stoppar handen i fotolådan å tar det foto de får upp å jobbar med det. Jag behöver gå lite och suga på hur jag vill lägga upp det hela å sen sätta mig. Jag har tänkt att jag ska få till en tavla som jag kan ge till mitt förra jobb som ett tackkkort då jag inte har gjort det ännu. Igår fick jag ett brev med ett FBKmedlemskap och en FBKmössa som det står member på bakpå. Tog lite tid för dom att få ut det medlemskapet som skulle ha kommit förra året i oktober då det egentligen skulle börja gälla. Aja nu e jag då medlem tom januari nästa år.

Den senaste veckan så har jag funderat mycket och det känns som att det kommer fram en del bra saker utav det =))) Beslut har tagits, bara att vänta på resultatet.

Öh ba å ja bå då va ba asså då ba

Söööndaaaag idag mmmm ere sååååå seeeeegt eeeeeereeeee bfläää

Huvet sôrrer me tanker sôm ja ja vet inte va men hôppes snart få reda irrom snart...typ kanske torsdag, fredag & söndag. Aja de ôterstôr å se de.

Nu ska jag dricka lite kaffe igen =))) Har ont i hôvet men de e för att jag inte har knarkat de starka tabletterna nåt idag å bara tatt alvedon för hôvet å ska försöka att låta bli och förhôppningsvis hålla ut ett tag å se hur ryggen e utan. Mmm ska bli intressant.

Oki doki på der där utte i buscha å Yberallets

Osäker deltidsmask i magen m roliga tradera&blocket inköp

Hej hej mina vänner & andra som läser!

Igår tog jag och lyxade till mig lite och slog till på ett deltidsjobb =))) Jag fick tillfrågan av min chef på dagiset om jag var intresserad och det var jag ju givetvis så nu ska jag jobba nästan varje dag. Mitt schema är så att jag jobbar bara eftermiddagar utom onsdagar då jag är ledig vilket gör att jag kan vikariera på dagiset på förmiddagarna och onsdagarna och få lön för hela dagen och spara a-kassedagarna jag har kvar. Jag visste inte ( å vet inte ännu) om jag kommer att kunna leva på detta så jag ville få reda på det genom arbetsförmedlingen och där ville min handläggare inte svara, akassan hänvisade tillbaka till......mig själv =))) (men talade även om att jag kommer få mina pengar på torsdag trots att anställningsbeviset inte kommt in än vilket gjorde mig glad och lättad) och försäkringskassan till arbetsförmedlingen. När jag hade lagt på med FK så funderde jag i typ 30 sekunder sedan ringde jag chefen å sa jag tar tjänsten och hon blev glad. Jag får helt enkelt ta en dag i taget och se vad som händer och fötter med ekonomin.  När jag hade lagt på med chefen så blev jag bara sååå himla trött att jag kunde ha somnat på fläcken, va väl spänningarna i kroppen inför beslut å pengautbetalningsbeskedet som släppte men somna kunde jag ju inte för Anna skulle ju komma och hämta ett kort jag hade gjort som hon skulle ha till sin lillasysters födelsdag. Vi satt och pratade läänge och mycket och hon är trevlig och mysig men lite försiktig men ändå mogen för sin ålder.  Mita slängde sig över henne och nosade som en besatt, tyckte Anna luktade jättegott....fast de e ju inte Anna det luktar (ja jo till en viss del hon med) utan Keso & Kokos jue =))) Det är Annas två hankatter, så gör hon även när Bizi kommer, hon har fyra hanar.

Idag så kom Sofia & Martina och fikade i ett par timmar och vi pratade om allt från katter till blåk*kregeringen, Martina har tagit sin examen och även hon fått jobb =) Ska vi bara hålla tummar, tår, tassar & svansar för att Sofia också får sig ett snart =) Det var meningen att jag skulle gå upp lite tidigare idag och städa men jag sov visst länge men jag hann med att få till det värsta så får jag ta resten imorgon efter jag har hämtat upp tvätten. Åh! Jaa! Åh! Jag fick se Lillans bäbismage idag i cam å där i bor en liten tjej =))) det kan jag nästan slå vad om =) Å så hade hon klippt sig å hon va så fin å sååå söt min goa underbara Lillan med mask i magen *fnissar*   Längtar efter å saknar min Bäbis så massor!!! Jag Älskar dig min Ronja!!!!

Under kvällen har jag gjort några inköp på tradera och för några dagar sedan gjorde jag ett på blocket med, farligt att hålla till på de sajterna när man inte har så mycket pengar hihihi men jag kan inte låta bli ibland. Ska bli roligt när sakerna kommer =)

Ja, det får räcka så för i natt, dags att sova om jag ska orka upp tidigt å hämta tvätten innan nästa person ska ha tvättsugan.

Natti!!!


Går min egen väg

Japp det tänker jag göra, må de bära eller brista, det får tiden utvisa. Kommer att skriva ansökningar efter mitt huvud och strunta i cv å annat skit. Det har ju fungerat förut så det ska nog kunna fungera igen.

Igår eller snarare i natt så plockade jag bort julen å det känns skönt att få bort allt det röda. Ja ok julgardinerna hänger kvar i köket men de är lätt åtgärdade. Min orkidé kommer ju med en stängel nu och jag tog å band upp den lite i natt för annars så kommer blommorna inte att synas. Ska dra åt den lite i morgon igen så att den vänjer sig vid de olika positionerna så den inte går av för mig. Spännande =)

Mer ikväll om jag orkar, ska underhålla en hög med barn på dagis idag =)))

CVångest

Har nu tatt en titt på CVguiden och jag blir matt bara av det *suckar* Å mina papper är en enda röra vilket de aldrig har varit förut men jag har iaf skickat ett mail till min handläggare om an tid i veckan så att jag kan få handfast hjälp. I morgon ska jag inte jobba vad jag vet än och ska fixa i ordning i köket för att ha det som en slags arbetsplats och försöka skriva lite :-O Ja jag ska verkligen försöka i morgon. Så nu ska jag ta å sticka färdigt mitt pannband till håret så att jag kan använda det =)

Ska ta och ringa Helen som jag ska åka med till Skövde den 31/1 =) på scrapträffen =)  så att jag har allt fixat där.

Bye for now!

Dashlänningå i Bohushlen ska skriva brev igen =))))

Tidigt ikväll så plongade det i msn att jag fått snabbmeddelande så jag gick till datorn å kollade vem det var, Katja min brevkompis (som jag inte skrivit till eller pratat med på ett tag) skickade sin nya bloggadress till mig för den gamla har blivit kapad av en idiot som förföljde henne å skrev en massa dumma komentarer. Hon ville bara tala om det å sen fick hon besök så hon fick avsluta. Vi fick pratat en stund nu i natten å det var roligt att få kontakt igen =))) Vi ska börja skriva brev igen =))))))))))))) Ska bli såå roligt att komma hem till eller springa ut i hallen för att se om det e något handskrivet brev där på hallgolvet =))) Jag tänkte jag skulle ha satt mig att skriva direkt men så såg jag vad klockan verkligen var så jag får vänta till i morgon å lägga mig nu vilket Mita tycker åxå....hon står under bordet å gnäller å vill bli kelad men springer mot sovrummet när jag ska klappa henne så de e bäst all avsluta. Ville bara säga att jag e glaa mitt inattå söm dashlänningarne sier ;)))))) Natti

Loosat 1:a matchen med svår ryggsmärta

Fick för mig att lyssna på matchen idag för att jag råkade se på sportnyheterna att matchen precis hade börjat. Så loosar dom =/ Kunde väl vunnit när jag premiärlyssnade? Tycker jag iaf. Å de kune loosat med ett mål bara då de slarvas med passning å pucken går in i öppet mål =(  Aja ligger där de brukar i tabellen iaf, tom lite bättre.

Igår jobbade jag heldag på dagiset och det gick hur bra som helst. Barnen var riktigt lugna, efter lunchen va det tänkt för en utestund  men de små lekte så bra å stortjejerna målade tillsammans med mig så vi hoppade det till efter mellanmålet. Jag gjorde några alster jag med med vattenfärger å de blev lite söta faktiskt annars kan jag jue inte måla. När jag kom hem så gjorde jag minsta möjliga å somnade i soffan. Gick in i sängen nånstans sent å vaknade med en fruktansvärd värk i ryggen tidigt, så det var bara att gå upp å knarka i mig en dos å glo tv. Somnade en liten stund med Mita på magen å de va riktigt skönt för när jag vaknade så hade tabletterna verkat. Ja sen har jag inte gjort nåt alls mer, ska ja de för, e ju tråkigt.

Japp de va de för mig denna gången.

Fyttefieen vikken seegidag

de vatt ida årka ente me möcke alls...fick telefonsamtal...hanla dasspapper å mjölk å choklaaa å kattsann.
herrå

Min härliga dag

Åh vilken härlig dag jag har haft idag =))) Jag har pratat å pratat å pratat så jag trodde jag tjôta hôl i hôvvet på mig själv hahaha!!!! Jag vaknade i en kattfri säng när Bizi ringde och väckte mig vi halv elva. Jag fick ett infall och skickade ett sms till henne vid elvatiden igår å frågade om vi skulle gå på stan idag och det tyckte hon vi skulle göra. Jag låg då i sängen för att sova men kunde inte så jag tog ett pussel fram till ett då jag stängde datorn å såg att alla katterna låg i vardagsrummet. Jag smet fort som fan in i sovrummet och stängde dörren och sov ensam =))) Mita gnällde två gånger hörde jag sedan var det tyst och jag har sovit som den prinsessa jag är å snurrat runt å rört på mig som jag ville =))) så det lär bli samma visa i natt med =))) Bizi å jag gick på stan, jag handlade på apoteket å Åhléns å sedan fikade vi på Espresso House i Gallionen, jag tog kaffe å en slags limebakelse som lät hur supergod som helst å Bizi tog kaffe å en chokladcoockie. Jag kommer Aldrig äta den bakelsen mer för den va så äckelsötsliskig att jag inte kunde äta upp den vilket är ovanligt för att vara jag. Ska testa att göra den själv hemma för att se hur den blir då, kan nästan garantera att den blir fan så mkt godare. Åh, äntligen har jag fått mina fotoklisterlappar å en tejprulle igen så att jag kan greja med min scrapbooking =))) Hittade en breeeed tejprulle vilket jag jublade över eftersom det är mycket enklare att tejpa paket som man ska skicka med posten. Sedan vid fem kom Anna och fikade =))) hade det enkelt med kaffebrödet då hon inte äter sånt så en slät kopp kaffe blev det där. Vi pratade och spelade Yatzy till 21.20 sedan åkte hon hem. Nu ligger jag i soffan framför dator å tv å bara har det lugnt å skönt. Jag funderar på var jag ska ställa den andra buren så att missarna har den att sova i när de inte får sova med mig längre, den får inte plats på nån mysig plats.

Jeanette, var rädd om dig så du inte blir dålig när du jobbar så mycket. Skönt med en "torriskompis" *fnissar* Kanske vi ska ta en fika en dag snart när du orkar? Jag har det som vanligt, ont i ryggen å knaprar pillren, stickar en del strumpor å har börjat på sjal, scrappar på en liten tagbook som jag ska ge bort, häckar på nätet, glor på tv och undrar när det ska komma ett jobb nerfallande i skallen på mig. Ja inget utöver det vanliga som du ser =)

Kram på er!!!


Jag är Unik!!!

Jaaa, visste ni inte det? Jodå det är jag, precis som ni är unika alla andra med =) Jaha tänker ni vad har hon druckit nu då? Meeen hallååå!!! Jag dricker ju bara alkoholfria drycker men däremot så går jag på nåt ;-) å de e kärleken till mina Älskade katter och min mamma =))) Jag själv då? Jodå jag tycker om mig själv men kanske inte så mycket som jag borde, jag har tänkt ändra på det nu i år. Jag lovar inget men ska jobba på det, däremot kan jag LOVA att jag inte ska kämpa med min vikt. Jag ska försöka tycka om mig som jag är och göra det bästa av det. För att jag ska fixa detta med självkänslan ska jag göra mig en tagbook (en liten bok med smålappar i) med positiva citat, dikter och bilder som jag kan ta fram och titta i när allt känns förjävligt. Kanske ni kan hjälpa med detta? Det jag har hittills är

Jag är Stark!
Älska dig själv först!
Jag duger som jag är!

Det är i den stilen jag önskar mig positiva citat å har ni nån dikt som man bara blir sådär underbart glad och varm inombords av tittar jag gärna på den med =) Tack på förhand!!!

Så vad har jag gjort idag då? Jag har tvättat ur toppinpackningen jag hade i topparna över natten....såg ut såhär.


Visst e mina små packningar söta =) sen har jag gjort något som jag egentligen borde göra varje dag men har vart alldeles lat för och ni undrar säkert hur man kan va för lat för det, de undrar jag med. Jag tvättade mitt ansikte ordentligt och sedan tog jag min vanliga ansiktskräm och laddade den med olivolja och aloeveragelé och masserade in den ordentligt tills allt hade gått in i huden. Jag kommer att göra denna rengörning och smörjning en gång i veckan (jag ska tvätta mig de övriga dagarna med GIVETVIS ;-)) eftersom jag blir så uttorkad av smärttabletterna, efter det så tog jag och filade fötterna, fotbadade dom å filade igen och smörjde in fötarna, satte på påse på foten å strumpa sen. Detta gör att jag kommer få babymjuka fötter =))) Restan av kroppen ska jag ta lite senare ikväll genom ett bad så att jag är skönt varm å mjuk när jag ska lägga mig. Jag ska skrubba mig med skrubbvantarna och sedan smörja in mig med min vanliga hudlotion spetsad med olivolja och aloeveragelé även den, detta ska ske en gång i veckan också eftersom jag blir så torr. Hahaha jag e en torris hihihi!!! Ska försöka med detta regelbundet så att jag känner mig lite bättre, lite fräschare och finare så att jag kanske kan må lite bättre och se ljusare på framtiden =)))

Kram på er!!!!


Prisa Gud här kommer skatteåte....eller iaf så lättade stenen från mina axlar

Åh! Vad skönt! Det var inte jag som skulle ha det där brevet såg jag nu när jag satte mig för att ringa till akassan som förövrigt inte hade öppet *rullarmögonen* Jag fick syn på personnret som stod på pappret å det var inte mitt Wiiieehooo!!! vilket gjorde att det bättre stämde överens med namnest som stod överst. Jag reagerade inte på det okända namnet mer än att det var nån handläggares men så va inte fallet. DET VAR INTE JAG SOM VA AVANMÄLD!!!!! Wiiiehoo!!!!! WiiieHooooo!!!!! Jag slog på eniro och fick fram telefonnr så jag ringde stackarn som skulle haft brevet från början å han tackade så väldigt mycket för att jag ringde. WIIIIEHOOOOO!!!!!


Avstängd från akassan?

Så ja, då va man tillbaka i sina gamla dåliga rutiner igen *sucka* Kommer inte ur sängen förrän lång in på förmiddagen trots att jag ställer klockan och jag faktiskt vill gå upp. Ska ställa klockan så jag måste gå upp ur sängen för att stänga av den så kanske jag kan låta bli att lägga mig igen. Hos mamma har det inte vart några problem alls då jag har blivit väckt av en välsdans söt vovve och nästan fått frukosten serverad. Ja, jag får se hur det kommer funka.

Jag befarar att jag har blivit avstängd från akassan och jag ska ta reda på det imorgon. Vad gör jag om jag har blivit det? Orkar inte tänka på det nu.

Har möblerat om lite i vardagsrummet idag =))) Jag fixade missarnas klösträd så att översta hyllan blev lite bredare så att de kan ligga på den allihopa. Den mysigaste filten va full i katthår så jag tänkte jag tar å dammsuger den. Oh my Gooood!!! Det tog mig 1½ timme att få den i det brukliga skick den va ifrån början. Lovar att jag ALDRIG gör det igen.

Tjscha de va väl de jag hade för idag.

Peäss!!! Glömde, jag harr peställt än lammppa frånn iikeeeeaa *fnissaröverminstavvelsingfnissfniss* såm åm de e vektekt fööör err åå vetta*fnisssss*Peeäss!!!

Jag ska till Skövde =)))

Hade lite långtråkigt så jag gick in på scrappiz å kollade runt lite, hamnade på scrapträffartråden å där fanns det två platser kvar till en scrapträff i Skövde. Jag skrev att jag kunde tänka mig att delta, fick svar tillbaka att det gick bra å att jag kunde få skjuts från tåget till scrapstället å tillbaka å lite senare så visar det sig att en tjej från Uddevalla ska dit så jag kanske eventuellt får åka med henne dit. Det ska bli så roligt!!!=)))


RSS 2.0