Utslitna hôvekugghjul????

Inatt blir det inget sovit alls, inget konstigt med det eftersom jag somnade om på soffan igår och drack en massa kaffe under dagen vilket har slagit ut magen så den är som en spärrballong och värker som en tunna krut. Det händer så mycket just nu att jag inte hinner med, vikten, fått jobb och så är Astrid och Yava dåliga. Astrid har förmodligen en rejäl analsäcksinflamation och Yava har sin foderallergi som blossat upp. Sen försöker jag få ordning i mitt hem så att jag ska trivas bättre, bott här i elva (11) år. Har iaf fått ordning på sovrummet, ska upp lite foton på väggarna och en gullranka sen fattas det bara två mattor så e de färdigt. Ska försöka kolla däcken på cykeln idag så att jag snart kan använda den igen, dumt att den bara står och sen tar den plats med. Iofs så köpte jag ju ett lås i måndags så jag kan ju ta ner den i källaren, ibland kopplar inte de grå ihop saker å ting direkt *suckar* Har tänkt att ajg ska röja upp ordentligt nu innan jag börjar jobba så att ajg slipper tänka på det när jag kommer hem å e helt slut i början för de lär jag bli. Ska bli roligt att jobba i kök igen, det är en speciell jargong och det händer något hela tiden. Jag tänkte höra om jag får komma ut och hälsa på nån dag i köket innan jag börjar för att kolla läget och samtidigt kolla hur lång tid det tar att cykla dit ut. Funderar så mycket nu att det inte kan vara mkt kvar på kuggarna på kugghjulen där inne/uppe i hôvet. har börjat skriva brev igen =))) Det är riktigt roligt och igår fick jag två brev med snigelposten =) Har gjort i ordning i sekretären så att jag ska kunna sitta där och skriva så jag får ordentligt stöd för armen, känns ganska fort när man skriver om armen inte ligger bra mot underlaget. Jag funderar på att ta upp badminton som motion till hösten så jag skickade ett mail till klubben här i standär jag frågade efter info eftersom deras hemsida är "nyfixad" så det inte fanns så mkt info att få där. Fick svar idag och grupperna är inte tidsindelade ännu och helst ska man väl ha någon medspelare och terminsavgiften va 600:- vilket jag kände va ganska saftigt men de kostar väl å ha lokalen å tränare osv så jag får fundera vidare.  Tennis har även det funnits i tankarna men har inte kollat upp det så mycket, kostar nog lite mer och där måste man nog ha en medspelare annars blir de nog svårt att få spela men jag ska forska lite mer i det. Jag har frågat en väninna om hon kan tänka sig att börja med mig och hon funderar nog ännu för jag har inte fått nåt svar. Hoppas du inte tog illa upp??????!!!!!! Var menat som en rolig grej under vintern. Usch nu måste jag skicka sms å fråga det med så det inte har missuppfattats. Som sagt, de grå kopplar inte riktigt ihop alla signaler rätt just nu. Åh!!! Nu släppte de lite i magen mmm skööönt!!!

Nej nu ska jag inte gnälla mer.

Ha en underbar dag!!!

Ps! Tror jag har tvättid idag med.Ds!

2 hg kvar till -20kg =)

Denna helgen har vart lite kämpig, jag har haft ett otroligt sötsug men jag har inte ätit nåt "olämpligt" utan tagit Cambridgebarer och frukt eller grönsaker när det vart som värst. Det till trots så har jag gått ner 1.3kg den gångna veckan och det tackar jag för =) Det visar att motion lönar sig, tyvärr orkade jag inte motionera i helgen vilket känns tråkigt men jag ska idag gå ut och gå min promenad. Luften har ju blivit bättre så det ska inte vara så jobbigt. Jag håller på att trappa ner på mina värktabletter och antidepptabletter och det har satt känslorna i rullning, har kännt mig lite ledsen men pratade med goa Anna igår och det hjälpte *kramarpåAnna* Hoppas att det bara var tillfälligt under helgen för jag VILL INTE tillbaka i depression nu när jag har lyckats så bra med viktminskningen och faktiskt har mått JÄTTEBRA! Hoppas hoppas det bara var tillfälligt.

Igår var jag på scrapträff här i stan på Creativica och hade det mycket trevligt. Jag fick till en LO till min BoM =) och ett bokmärke, ja jag vet det är inte mycket men jag är lite seg i mitt skapande. Hjälpte småtöserna lite med vilket stal lite tid men det är bara roligt att se när de blir glada. Några bilder blev det, mina alster får ni se i min skaparblogg.Tack Karin för att jag fick komma =)
www.creativica.se

Ha de gott!!!


Yerba Kulturbokhandel/Café en oas mitt i stan


Denna fina koppen fick jag av Bizi när hon var här och hälsade på sist =)

Yerba Kulturbokhandel/Café en oas mitt i stan
Här ser ni en av ägarna Berry Vuijsters dock på långt håll. Det är bara så mysigt  att fika här.

Här kan man slappa ordentligt

Visst ser det mysigt ut att sitta och fika bland böckerna =)

De har en massa teer som har välgörande effekter. Kaffet som man köper (eller får om man blir bjuden av någon) är bryggt på nymalda bönor och tom jag kan dricka det UTAN mjölk =)

I trädgården blir fikastunden underbar tycker jag, avsaknaden av balkong gör att jag stormtrivs när jag får fika här. Fåglarna kvittrar och träden susar.

La in två bilder här så att ni sförstår HUR skönt man kan ha det på Yerba ;-)


Här kan man tom sitta ute men ändå skyddat OM det skulle regna.


Är man rullstolsburen blir man såhär fint välkomnad av en underbar skir baldakin.


Visst e den här betongplattan härlig =)

Ingången

De har ingen hemsida, de hinner inte med det men man kan skriva till dom om man vill, yerba@swipnet.se N:a Drottninggatan 30 Uddevalla är adressen.

Kaffe nu

Open office redan installerat sen tre dagar tillbaka men tack för tipset ändå Martina =)

Ja mkt händer i livet men de går åt rätt håll iaf.

Nattvandrare

Inatt har jag gått promenad ute, kände att jag behövde den lite svalare utomhusluften. Gick i stan där det är upplyst, är lite mer vaksam än jag var förr när jag nattvandrade nu när det faktiskt är en smula farligt i stan. Då jag har kännt mig yr i kolan under dagen så gick jag lugnt å stilla i 45min. Ska snart lägga mig, John Blund strör sin sand i ögonen på mig.
Kram!

Tränat

Har tränat idag igen =) Fan va bra det känns att jag har kommit igång =) Hoppas det håller i sig iom att jag trappar ner medicinerna med.

Sparat dinkelbröd & dvd i terrakottakoppen *fnissar*

Jag måste bara berömma mig själv lite, jag har trots riktigt usel ekonomi kunnat lägga av pengar till hockeyresan i december och till Yves Rocherräkningen =) Det är inga stora summor men det hjälper till så att det inte blir så himla mycket på en gång när det väl ska betalas. Nej, jag hade inte kunnat ta de pengarna till årets Summercamp då den kostar minst det tredubbla av vad jag har lagt undan Micke, hur mycket jag än hade velat. Jag ska nu under morgonen för att förhoppningsvis dryga ut kassan lite lägga upp några saker på Tradera. Bara för att vara på säkra sidan så ska jag gå till Nordea och kolla så pengarna har hamnat rätt.

Nu har jag fått en nedtrappningsplan på mina tabletter av läkaren, hon var riktigt positiv idag den kossan. Tyckte det va jättebra att jag har gått ner i vikt. Klart som fan att det är =) 18.5 kg på elva (11) veckor avrundat så blir det 1.7kg i veckan =))) Ja dutti!!! *klapparmigsjälvpåaxeln* Jo, jag har all rätt att vara kaxig i den frågan iom att jag inte kunde drömma om att jag skulle klara av att gå ner nånsin. Jag har fortfarande svårt att förstå vad det är jag har gjort, hajjar till varje gång jag går förbi spegeln och ser hur smal och fin jag är =) och när jag tänkte efter så är det inte konstigt att det är svårt att ta in eftersom min hjärna under 21 års tid har sett en tjock Catarina i spegeln och nu helt plötsligt ser jag en smal Rina. Kommer det att 21 år igen innan jag känner igen mig i spegeln? *S*

I måndags kom Bizi och hälsade på =) Jag fick en present av henne, snälla underbara Elisabet! När jag va ut och hälsade på dom så hämtades jag i Rotviksbro där en krukhandlare hade sommaraffär. Jag blev helt kär i en stoor terrakottakopp med fat men jag hade givetvis inte råd med den då. En sån fick jag av Bizi, bild finns men ligger i kameran än så den får jag visa senare. Den e såå underbar, katternas ätblomma huserar i den nu och faktiskt så äter Mita på den mer än när den stod i fönstret =) Så att det inte blir fel, det är en ampellilja å de är ju ätvänliga för missar =)

Idag ska jag även undersöka vad ett wordprogram kan kosta. Jag har inte det i min dator och det fattas mig när jag ska skriva mitt CV, det är mycket lättare att skriva i word. Kanske någon känner sig generös och lånar mig sitt wordprogram *läggerhuvetpåsneålersött*  Laga cykelns slangar eller mer kolla om de e hela så att jag kan använda den ska jag nog göra idag med. Sen blir det nog att jag bakar bröd, dinkelbröd ska det bli, det är bättre än annat vitt bröd som jag iofs inte åt förut heller. Det är väl det som ska avverkas idag aom är nyttiggöromål.

I måndags så startade jag upp min motion, kört 30 min på min trappmaskin mån å tis å måndag blev det även lite styrkeövningar. Hittade en träningsdvd på Tradera nästan gratis, övningarna på den ska stärka den sk muskelkorsetten vilket jag behöver. Rygg och mage alltså =)

Neej, nu är det för varmt att skriva mer, datorn blir glohet i värmen. Ses kanske ikväll igen med bilder.

Drick ordentligt!!!!
Kraaam!!!!

RSS 2.0