Mita accepterad i vår familj =)

Klockan är 03.30 och jag är vaken men vad annat kan jag vänta mig när jag var vaken lika länge igår natt och sov till 13.00.
Aja.

Har suttit och knåpat ihop en tatuering som jag tyckte skulle va fin på armen, tejpade fast den på armen och det såg snyggt ut men nu så har jag ångrat mig och så är det varje gång jag tycker mig ha hittat nåt. Det är väl inte meningen att jag ska ha dom antagligen. Får klura på det ett tag till.

Idag har inte vart någon rolig dag alls. Har funderat på en hel del saker, speciellt vänner, ett mycket jobbigt kapitel. Blev ledsen och grät och som vanligt resulterade det i att ögonen sprängde, känns som om de är stora som tennisbollar i stället för den golfbollsstorlek de har. Tog tabletter och de gjorde gott, för allt, ögonen, benen och röven.
Ja, röven, kunde nästan inte göra nr 2 (till skillnad från dig Artyboy) så nu blir det en kur med linfrön, katrinplommon och massa frukt och grönsaker och grovt bröd.


Yava

Min riktiga Yava har kommit tillbaka nu och det är så skööönt!!!! Hon har nu accepterat Mita som en i vår lilla familj och blivit den brevidmattekatt hon var innan Mita kom. Helt plötsligt så kommer hon och hoppar upp till mig och ska ligga bredvid mig. Knorrar lite som hon också gjorde innan för att tala om att nu ska vi gosa matte. Så lägger hon sig till rätta och börjar spinna och efter en stund så sover hon som en liten gris. Undeeebaaart!!!! Näe dags att lägga mig så jag orkar upp och handla lite torrfoder till missarna, de äter mig ur huset =)))

En hel helg med dig-Älska!!!!

Har ångest men vet inte varför.
Har bara slappat hela dagen idag å inget nyttigt gjort över huvud taget. A ja jo jag har betalat räkningarna och beställt kattmat från Foderbilen, får den direkt hem till dörren, underbart att slippa släpa på en 10kgssäck.
Testade att inte ta nå "knark" idag och klarade mig fram till 18 men då sov jag tre timmar med sen va jag tvungen att ta.

Igår åkte jag till Göteborg och fikade med en från NETLOG, de va trevligt att ha sällskap för en gång skull =)
Sedan så handlade jag pysselmaterial för 300:- i en konsnärsaffär som har det mesta inom pyssel. Det blev 10 cardstock i olika färger, blommor, stämpeldyna, skärblad till skärmaskinen, sticlkes, en miniduk & ministaffli, målarpalett, penslar och en kolpenna. Har motivet till mintavlan klart, ska bli roligt att som om det blir som jag har det i huvudet =) Jag hade kunnat handla mig ruinerad där men man har ju faktiskt en spärr =)
Fast först måste jag få färdigt receptkorten.

Wiiehoo!!!
Snart  snart snart får jag vara nära dig, krama dig, pussa på dig, skratta med dig, hitta på upptåg med dig och bara ha det underbart med dig en hel helg, ja tom lite mer. Wiiehoo!!!


Rolig morfar

Sitter nu i fåtöljen hos mamma med datorn i knät, ohungrig på god mat, speciellt mammas goda svampomelett och det blev över så det kommer med säkerhet att slinka ner en bit till lite senare. Va? tänker ni, äta så sent? JÄSS!!!! Kan ni ge er på, min mage klarar nämligen inte av att äta stora mängder utan det ska vara lite och ofta.

I förmiddags så va vi till morfar på hemmet och hälsade på. Han var seg och trött idag sa mamma så vi va inte så länge men vi drack kaffe vid hans lilla bord och jag tog en jättebra bild på honom. När vi skulle gå hade han redan lagt sig och jag stoppade om filten lite extra på honom när mamma sa: fråga honom om han vet vem du är; jag gjorde det och det visste han inte. Jag talade om att jag var mammas dotter, han såg lite förbryllad ut, jag sa: jag är ditt barnbarn, du är min morfar, han sa: åh och fortsatte titta på mig, jag sa: jag har blivit vuxen å då sa han: Ja de går den vägen. Han e rolig den gamle gubben.

Näe kanske lite kaffe nu.

Bye bye!

Dåligt samvete på jobbtoan

Idag har vart en bra dag =)
A förutom att jag har ett rejält ryggskott utöver den vanliga värken i ryggen.
Har börjat planera inför Bomstad idag, har gjort mig ett litet häfte som jag skriver listor i =)
Ja men ja, jag är sån att jag vill ha ordning å reda på saker när jag ska åka bort så jag får med mig allt.
Ska åka bort imorgon, till mamma å Boss å missarna ska med, alla tre =)))
Skönt att slippa vara ensam på midsommarafton. Har dock en del att göra när jag kommer hem från jobbet så jag ska smita så tidigt jag kan.

När jag skulle gå hem från jobbet så gick jag på toa innan, satt där å funderade om det var nåt jag behövde handla på vägen hem. Åh just det, slog mig att jag behöver torrfoder till katterna. Så fort jag hade tänkt den tanken så kom det upp en minnesbild i huvudet på två tomma matskålar i köket. MEN HERRE JÄVLAR!!!!! Jag glömde att fylla på mat innan jag gick i morse. Jag fick på mig byxorna snabbare än Superman får av sig sina privatkläder och rusade ut och tog min väska, låste och rusade iväg. Ner till Willys för att köpa mutmat och givetvis hamnade jag i den kassa som gick långsammast och jag förstod varför när jag såg vem som satt där. Iaf, tog min lilla burk för 4.73:- och snickersen för 4.98:- och hastade vidare. Zooaffären ligger på andra sidan kanalen, över bron och in i affärn. Fläcker åt mig två påsar torrisar, betalar och ut igen. Jag gick så fort att det slog gnistor om mina gummiskor, snacka om att man går fort då. Äntligen hemma öppnar jag dörren och missarna möter mig som vanligt som om inget hänt. ????? Va? Varför skriker ni inte av hunger, tänkte jag. FIck fatt i tre fat och delade upp burken och satte ner på golvet, gissa om de va hungriga....jodå de rusade fram och smaskade i sig denna läckra mutmaten matte hade fixat =))) Medans de åt godismaten så fixade jag torrfodret. Hua vad matte skäms! Det ska förhoppningsvis inte hända igen.

A näe dags att sova här.
Pöss Pöss!!!!


Ingen passande rubrik

Vaknade med värk idag med.
Har möblerat om i sovrummet som jag skrev att jag funderade på. Har äntligen burit ut återvinningen som stått i hallen sen flera dagar tillbaka.
Hämtade ner några väskor från vinden å bytte den jag haft nu.
Röjde undan i hallen med.

Jag har funderat lite idag på hur jag ska kunna få igån mig själv till att träna. Ja, för er kanske det låter löjligt och tänker att det är väl bara att sätta igång. Nu är det ju inte så i mitt fall, hela min kropp värker ju och gör jag nåt mer än vanligt så blir det värre. Träningsvärk tänker ni....nej säger jag....har tränat såpass mycket att jag vet att det inte är det. Ska iaf börja med att kolla vilka tider sjukgymnastiken har i sommar. Har någon tips på hur jag ska göra med nedtrappning av mitt socker intag? Jag vill inte lägga av tvärt för jag vet hur jag blir då, har testat lixom, grinig, sur, ont i huvudet och till slut resulterar det i att jag sätter i mig massa skit för att bli av med biverkningarna. Tror nämligen att det är det som är min bov tyvärr. Om jag smockar i mig massa frukt? Det finns ju så mycket god frukt nu under sommaren, melon, papaya, mango, färsk ananas slurp, nektariner å persikor. Fan vad jag hatar det.

Aja orkar inte skriva mer.

Natti!

Lite bra trots allt

My gunnes!!!
Fick göra en utryckning då det var riktigt allvarligt men då visade de sig att personen ifråga inte va hemma.
Orkar inte med sånt här, ska fan nån ta hand om mig då?
Jag kommer iaf ställa upp för de gjorde ingen för mig så jag vet hur det känns att bli övergiven. På alla sätt. Bara en som alltid funnits där för mig och alltid stöttat mig-Mamma
Hon är allt jag har här i världen och jag skulle göra allt för att hon ska bli bättre om jag bara kunde. Skulle jag mot all förmodan vinna en stor summa pengar(jodå, jag spelar på lotto å annat å tar en lott emellanåt så chansen finns) tänker jag se till att mamma får alla slags behandlingar som går att uppbringa som kan verka läkande för henne.
 Älskar dig mamma!!!
När jag vaknade i morse så hade jag sån värk jag aldrig haft förut. Trodde nästan inte jag kom ur sängen men det var inte riktigt så illa som tur va. Låg kvar en stund och vaknade till lite och sträckte på mig så kom jag igång men jag var tvungen att ta tabletter direkt jag kommit upp. Aja så e de.

Har roat mig med att möblera om lite i vardagsrummet =) ska städa av golvet imorgon så får det duga sen. Funderar på att möblera om i sovrummet med. Det är ingen upplyftande syn jag möter det första när jag kommer in i sovrummet, ett mkt rörigt hobbybord. Tänkte ställa sängen där istället, mysigare att se en härligt fluffigt bäddad säng när man går in där å så behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag inte städar bordet hihihi!!!

Åh!!! Måste berätta! Mita fick lov att tvätta Yava idag =))) Wiiiihoooo!!! Jag är så lycklig att det går så bra med dom alla tre =) De leker och jagar varandra genom hela lägenheten. Astrid och Mita slåss med varanda på lek och det är så roligt att se för Astrid lägger sig på rygg och det ser nästan ut som hon säger kom nu då, nu e jag inte så stor å farlig för dig. Mita viftar lite med sin lilla tass och springer fort som bara den därifrån å Astrid efter =))) Yava jagar henne bara men det går som blixten fram å tebax. Lycklig!!!

Mita sover gött!

De sa PANG *hihihi*

Hepp
Lägenheten var redan uthyrd såklart å när jag tänker efter så va de nog lika bra, ska ju fixa de med pengar med.
Lillmissan e huuur pigg som helst =)))
Fått en cykel, skulle pumpa den å börja med en handpump, armen dog ju.
Så jag tog högtrycken å jaa jag var försiktig men de sa PANG med besked, ble döv på
ena örat en timme =(
Haft en del värk de sista å ätit fel mot vad jag brukar så jag har vart deckad
när jag kommit hem å slocknat på soffan. Grannen upptäckte att dörren var olåst å kika in å där låg jag med öppen mun å katten på bröstet så hon hämtade min nyckel hon har å låste om mig. Älskar min granne!!!
Näe lite mat i maugen nu tack.
Tack för era goa kommentarer =)))

Klam klam
Här va hon ute första gången.

Fin fin fin


Pizzamöling

Seeegt de e när man har skrivit en massa å sen försvinner det för att man klantar sig =(
A asså Mita lilla e krasslig så hon ska te sin doktor imorgon. Snuvig i nosen, rinnig i ögonen å slö. Får gå hem på rasten imorgon å kolla till henne. Hade lyckats få några kronor över denna månaden men de går åt nu då. Har ätit upp en hel pizza här nu så gissa om jag e ohungrig ;-)

Grannen sa hon ska byta lägenhet så jag ska ringa imorgon å säga att jag vill titta på den och tycker jag den e ok så kommer jag nog ta den. Har bott i denna i 10 år nu och bara ändrar om hela tiden och med det så är det rörigt hela tiden med. Balkong har den =)
Näe dags att glo tellen.

Pössi Pössi

RSS 2.0