Framåt neråt =) Belöning nästa vecka?

Vaknade med nackspärr i morse och det har inte gått över än. Betalade de räkningar jag kunde så hoppas jag att jag får pengar från akassan snart så jag kan betala resterande räkningar men då jag är inskriven på jobb & utvecklingsgarantin nu så ska det väl krångla tänker jag. Får ta det då, orkar inte nu. Jobbdagen har gått väldigt bra idag =) Liten barngrupp och fint väder så vi har varit ute hela dagen och jag får mer och mer färg på näsan =)

Idag var vägningsdag och jag hade gått ner 1.3kg på en vecka och på två veckor är det totalt 6.1kg =))) Syns och känns =)Wiihoo!!! Det är fyra hekto kvar tills jag får belöna mig och jag hoppas att det blir nästa vecka.

När jag kom hem så tog jag piller och satte mig vid datorn men jag hade inte ro i kroppen så jag tog och planterade om min Kroton som nån av missarna hade haft i golvet. När jag ändå var i gång så planterade jag om garderobsblomman med, den har stått i ett mörkt hörn och fått lite lite vatten ett tag så nu hoppas jag att den ska komma sig igen =) Var på väg att ge mina två orkidéer utan jord och mossa det men så hade jag inga genomskinliga krukor att sätta dom i så det får vänta men den som har jord och mossa fick vatten och näring. Dammsuga efter omplanteringen och sedan tog jag disken som hade blivit och nu va jag färdig.

Usch, har ångest, jag har bara skurit till receptkorten och de ska vara hos swappvärdinnan på torsdag =S men jag får väl ta och utnyttja de fyra dagarnas ledighet som kommer och få dom gjorda. hr även presentswappen att fixa med, ska kolla över den med i helgen.

Ja, de va de för denna gången. Dags att hitta kuddarna =P

Natti!

Konstig dag

Idag har vart en lite konstig dag, vaknade som vanligt vid åtta och gick upp halv nio. Började rensa undan alla saker som legat överallt upp på hyllorna. Plocka upp scrapväskan och får ganska bra ordning i vardagsrummet. Sedan var det dags attt gå och handla "mat" och vägning, nu är den vägningen inte den jag går efter utan den gör jag imorgon =))) Spännande! Gick hem och lämnade av "maten" och sedan till arbetsförmedlingen där jag får panik över allt som kommer att hända inom snar framtid och jag gråter. Dock så verkar det ok alltihop än så länge, får se om allt kommer fungera som det ska. När jag kom hem efter det så va jag totalt slut så jag var tvungen att sova en stund och nu sitter jag här och skriver. Ska betala räkningarna snart =S aldrig roligt. Veterinären ringde och Yava ska gå på specialfoder och cortison i 14 dagar med specialfodret sedan ska det tas bort och så får jag se om det funkar och hon bli bra. Det blir ett jäkla jobb med att utfodra på speciella tider och två platser.

Nej nog nu.

Jag har blivit Tant =)

Gnälligt blir det nu, här går jag ner i vikt och värken blir värre =( Hur kommer det sig? Jag gör ju detta delvis för att värken ska (förhoppningsvis) försvinna. Mina knän gör så förbannat ont MEN bara när jag går uppför och nerför :-O höger knä speciellt. Ryggen tar kål på mig, kan bara sova på rygg och hur konstigt är det då :-O brukar ju vara bättre att ligga på sidan men nej, gör för ont att vända på mig =( och alla mina ömma punkter har blivit sååå ömma X( att jag skriker när de koms åt. Mm ska bli intressant och se hur det utvecklar sig.

Nu är jag sååå glad och nöjd =))))) Martina och Sofia kom hit igår och Martina hjälpte mig att sätta upp mina hyllor =)))) STOOOORT TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Martina =) Jag ska återgälda det någon gång när du behöver hjälp med något.

Jaha, idag ska jag åkta till Trollhättan och hälsa på Anna =))) Vi ska ha pysseldag =) så jag ska packa lite grejjor och ta med, blir nog ett kit jag tar med så jag inte behöver ta med alla mina saker. Ett litet kort jag började på här om dagen ska jag göra färdigt sen får det bli nåt av swappkorten med.

ÅHHHH!!!! Får inte GLÖMMA =))) Min goa underbara Lillan födde en son 22:40 igår kväll GRATTIS  goa underbara Lillan & Ludde!!!!!! Han ska heta Neo och är en lååång ståtlig kille på hela 52/53 cm å vägde 33?? gram =) Jag har blivit Tant igen =))))

Maby more later! BYE!

Jag mår så bra =)

Det är några dagar sedan jag skrev nu men jag har inte orkat helt enkelt, det har vart en lååång vecka för mig som vanligtvis är ledig en dag. Veckan som kommer blir kort, riktigt kort eftersom det är röd dag på fredag och jag är ledig på måndag. Igår hade vi en uunderbar dag på jobbet, barnen åt varma mackor *dregladesvåårt* och sedan tog vi med frukt och kex och gick till Kallbadhuset i det underbara vädret.

Dieten går utmärkt =))) mår så bra att det är oförskämt =))) men jag klagar inte för en sekund för innan så mådde jag ju skit hihihi!!! Inne på min andra vecka och jag ser inget annat än att jag kommer att klara av att bli normalviktig denna gången. Det som kommer bli tufft är när jag ska börja äta igen, men jag ska träna mig mentalt på det under nedgången och rensa skafferi, kyl & frys på all skit och leta goda nyttiga recept tills dess. Japp de om dieten.

Idag så ska jag ÄNTLIGEN =)))))))=))))))=)))))) få hjälp med att få upp mina hyllot =)))) Martina erbjöd sig att hjälpa mig och jag måste skynda mig till Torp och inhandla plugg, skruv och konsoller och lite annat med.

Snacka om mörklila
det visar att jag är i total ketonfas =))))

Bye for now!!!

Härligt resultat på vågen =)

Jaha idag var det vägningsdag och det hade gått riktigt bra =) -4.8kg på en vecka, en hel del är vatten men inte allt så jag är riktigt nöjd. Ni va dåliga på att gissa, Anna var den enda som gjorde det men hon missade med 4 hekto men för att hon gissade så ska hon få en liten present =))) Fick köpt mera "mat" idag så nu kör jag vecka två =)

Jobbet har gått riktigt bra idag, lite barn och vikarien är den som jag gillar bäst. I morgon så blir det annorlunda, som det såg ut innan jag gick hem så kommer alla inskrivna barn. ALLA 26! Första gången för mig med alla så det ska bli spännande att se hur det funkar.

När jag kom hem så la jag mig i ett varmt skönt bad direkt, frös som en blå gnu. Jag fixade fötterna på samma gång och efteråt så smörjde jag in hela mig =) med en skön lotion. Alla tre katterna tittade på när jag låg där och njöt =) efter en stund så kröp Yava aka tjockisen under badkaret, varmt och skönt där antagligen. På grund av cortisonet så har hon gått upp i vikt igen och väger 5.4kg :-O men så fin som hon har blivit i sitt eksem vid ögat och i pälsen så är det värt det. Hon är piggare med tycker jag, hon springer runt och jagag de andra två och hoppar och har sig =) mammas Yavis =)

Har fått låna en Quickkutztång av Jeanette och stansat ut rubriker till mina receptkort jag ska göra till swapp jag är med i och några figurer. Tänkte faktiskt åka till Högsäter i morgon och lämna tillbaka den på samma gång som jag är med på scarpträffen denna gången =) Va länge sen jag var där nu, ska bli lite kul.

Nej, nu får ni inte mer idag, dags att slappa i soffan och titta på Äntligen Hemma.
Bye!!!

Funderingar & dietsnack

Idag jobbade jag för en kollega då hon är sjuk, min andra kollega var med hemma så det var jag och en vikarie. Denna människa är så väldigt mjuk och hanterar "dåliga" saker på ett lugnt var rädd om dig sätt, inget fel i det men det fick mig att vid två tillfällen känna mig dum och hård i min "hantering" av barnen. Ja, jag slår dom inte men verbalt, å nej jag är inte stygg men ibland får man ta i för att de ska höra och förstå. Det får mig att tänka efter på hur jag är och uppför mig. Ibland är jag för vek och ibland för hård, alltid när jag vart för hård så blir jag ledsen för barnen och på mig själv för jag kommer alltid på efteråt att jag kunde ha sagt så istället och gjort annorlunda och det är jobbigt. Jag önksar att hjärnan kunde hinna med att tänka ett steg före men så funkar det ju inte. Ja, ibland så får man sig en tankeställare.

Har gått lika bra idag med dieten =) Imorgon ska jag väga mig både här hemma och hos konsulenten, ska bli spännande och se resultatet. Är det ingen som vill våga sig på att gissa hur mycket jag gått ner? Ni gör som ni vill men det hade vart roligt och se vem som kom närmast.

Näe, vatten, borsta tänderna och sedan sova. God natt!!!

Helt i fas =) Utmaing, gissa nu!

Hepp! Jag har kollat ketonerna och jag är helt i fas =))) smygkollade vågen med och det var resultat men det håller jag hemligt eftersom jag har vägdag imorgon tisdag. Kanske ska ha en lite utmaning bland mina läsare, ni får gissa min nedgång och närmast vinner äran ;-)

Rött "te" blev det

Jaha, på Torp blev det lite saker till missarna å te åt mig, fast de e inget te egentligen, rött te. Rooibos persika/passion å Rooibos jordgubb/grädde kul med lite variation. Mkt mer blev det inte.

Natti!


Fuskat =(

Jag fuskar =((( Jag har inte skött om min kropp så som jag tänkt =( Jaa, inte fuskar jag med dieten NEEEJ! vad trodde ni? Jag har ju sagt att jag ska sköta om kroppen ordentligt men det har blivit lite si å så med det.  Aja det ska bli skärpning på den biten.

I natt när jag sov som skönast så vaknar jag ev ett brak i köket. Upp och kollar, där på glvet låg en glasskål i bitar. Vem? Finns bara en som gör så, Yava!!! När hon vill ha uppmärksamhet så butter hon nåt i golvet så de brakar. Då klockan va tre på natten så fick jag stänga in mig och katterna i sovrummet så att de inte skulle skada sig. ½10 idag vaknar jag och får dammsuga upp skiten. ½10 PÅ EN SÖNDAG!!! Jävla katt!!!

Idag ska jag ta mig ut till Torp och kolla runt lite, kanske shoppa något, får se vad det kan bli.

Bye for now!

Slö lat lördag

Idag vaknade jag till ordentligt vid 10, två fibertabletter, å knarkdosen å vatten å soffläge. 11 en bananshake och vatten, fortfarande soffläge. Slumrade till av tabletterna vid 12 i soffan å vaknade av dörrklockan vid 14. Elisabet och Tim kom med kattmat jag bett att få låna. De stannade en stund och pratade och gosade med missarna. ½3 2 fibertabletter å vatten, ½4 en cappuccinoshake och en varm kopp te i soffläge, vilket verkar vara det enda bestående idag. Ja å så allt vatten jag dricker.

Bomstad 2009???

Jag har återigen ett konto på Facebook men jag tycker det är lika svårt som det var sist jag var där. I alla fall så loggade jag in och klickade på en bild och hamnade på Frida Ribbefors`s fotosida. Jag klickade vidare och fick se bilder från Summercamp och Kräftcamp och ÅÅååhhh!!!! vilka minnen som vaknade till liv =))) Jag kan säga att när jag har vart på dom så har jag mått såå otrolig  bra =) Fått komma hemifrån och ha "semester" bland goa gôbbar å jänter på en Uuunderbaaar plats. Jag har njutit i fulla drag varje gång. Håller på att ladda upp mina Summercampbilder från förra året nu och sen får jag se hur jag får in de från de tidigare åren. Undrar om det blir nåt camp i år och önskar och ber om att jag kan vara med i så fall.

Kram!!!


Färg på näsan =)

En härligt kryddad fettdrypande kycklingklubba med potatisklyftor och vitlökssmör!!!!! Hade vart sååå jävla gott men de ska jag inte ha. Idag har det varit en del som har luktat gott akn jag säga, på jobbet skulle barnen få göra negerbollar och vi förberedde genom att lägga upp ingredienserna i skålar. Jag hällde upp kokosen och FAAN!!!! va gott det luktade. Kokoskakor!!!! Sedan när barnen gjorde negerbollarna så luktade det inte heller fel men inte EN smula kom över mina läppar *stoltare än den stoltaste tupp du kan hitta* =)))) Är hungrig nu men har tagit fibertabletter och ska om en timme dricka min chokladshake och en kopp camomillte. Vi har vart ute hela eftermiddagen på jobbet och jag har fått lite färg på näsan =)

Nej lite patiens nu.

Natti!!!

En timme bebissniff

Japp AnnSofie, vatten glider ner ca 4 liter om dagen =)

Ja, det går väldigt bra med min Cambridgediet =))) Har inte vart alltför hungrig tycker jag och det ger jag fibertabletterna kredit för =) I morse dock mådde jag illa som fan när jag vaknade, kallsvettades och bihålorna värkte som fan. Anna föreslog att jag skulle duscha varmt men jag trodde inte på det men jag var tvungen att duscha ändå och det hjälpte bannemig =))) Så jag fick be henne om ursäkt att jag inte hade trott på henne.

Tog ut Astrid när jag kom hem från jobbet och vi va ute i en timme. Hon lurpassade på fåglar men har ju ingen chans att ta dom i sele men jag lät henne försöka iaf så att hon fick använda lite av energin som är upplagrad i henne. Sen precis när jag hade fått av Astrid selen så ringde Frida och undrade om jag kunde hjälpa henne med bebisen en stund. Jaaaa!!!! Klart jag kan!!! Så jag höll bebis i en timme innan magen blev helt galet hungrig. (Första gången jag blivit riktigt hungrig.) Det var sååå mysigt!!!!

Nej, nog för idag. Bye!!!


Starten har gått & jag har orangea händer

Japp, vad e de som har startat då? Jo förstår ni jag har börjat på ren kur Cambridge idag. Mina orangea händer beror på att jag smörjde in mig med Dove brun utan sol lotion =))) Kan ju säga att den funkar med tanke på mina fina orangea händer =))) Jag ska sköta om min kropp på bästa sätt jag kan nu när jag ska gå på diet. Jag har ett mål och det ska jag nå, jag ska bli frisk i min kropp och bli en glad Catarina igen =))) Ni får säga vad ni vill om dieten för jag har bestämt mig för detta och inget kan ändra på det, istället kan ni hjälpa mig genom att stötta mig och puscha på med positiva ord =))) Jag kan lova att det kommer bli lite gnäll de första dagarna här i bloggen om att jag är hungrig (e de redan nu) och andra symptom men de kan ni hoppa över =))) Jag har en dietkompis och vi ska kämpa ihop och stötta varandra och prata med varandra när det blir tufft. Hon var här igår och hjälpte mig att ta förebilder (Oh Lord!!!) på mig i bara underkläderna och i kläder jag en gång har kunnat ha på mig, ska bli spännande att se när jag kommer i dom igen. Neeeeeeeej!!!! Ni får inte se dom nu utan det blir när jag är färdig =))) *lååångnäääsaaaa*

Påskhelgen då? Jo den har vart helt perfekt =))) Mamma och bror var här på påskafton och vi åt älgköttsgryta med bacon i och det var det godaste jag ätit på länge =))) Jag kände att jag inte ville åka bort i helgen så jag frågade om de kunde komma hit och det var inga problem =) Såå skönt att få vara hemma en storhelg =) Sen har jag inte gjort mycket alls, jag och Anna tog ut Astrid och Mita igår och det gick sååå bra denna gången =) Mita är heelt utslagen idag, jobbigt att vara ute på promenad.

De va det för nu, kommer nog skriva mer ikväll igen.

Kraaam tills dess!!!

Sjuk skatteåterbäring

Det är sjukt, att det enligt läkare inte är nåt sjukt med mig när jag vaknar i en idiotvärkande kropp =( Igår råkade jag städa badrummet, tog ut badkaret å städade under vilket har givit mig denna värken idag =( NEEEEEJ!!!!! Det är INTE träningsvärk, har (som jag säkert tidigare berättat) tränat styrka i tio år så jag VET skillnad på träningsvärk och vanlig värk. Jag ÖNSKAR att det VA träningsvärk. Ska ta och ringa vårdcentralen idag och få mig en tid. Nog om det.

Ringde AnnSofie och kollade om korten hade kommit fram men inte igår iaf så jag hoppas de kommer fram idag. Har hittat en vegetarisk receptswapp och denna gången ska jag börja med korten direkt så att jag blir klar i tid. Ingen inskicktid är satt än men iaf. Jepp, det va det om det.

Idag är det första finalmatchen =)))) Ska bli  såååå spännande =))))

Åh vet ni vad?! Jag får tillbaka på skatten i år =)))) Ska använda dom vist till något jag inte gjort på ett och ett halvt år vid tiden jag får tillbaka dom. Vad det är får ni fundera på för jag tänker inte tala om det. 

Nope inte mer nu, kanske sen. 

RSS 2.0