Bloggcandy


http://jennifer-phoenixcrafts.blogspot.com/  En bloggcandy som heter duga.

En liten herre till salu

Va hos min granne och fick titta på och hålla lilla Jennifer =))) Det var sååå underbart fantastiskt!!! Jag fattar inte att de är såå småå!!! Hon åt när jag kom och när hon ätit färdigt så somnade hon på min arm *mmm* Åter till rubriken, grannen har en kattunge, huskatt. som är till salu till rätt människa. Hon vill ha 1000:- då han är vaccinerad. Han heter Bamse och ser ut såhär


Jag är inte helt säker på hans ålder men han är över 12 veckor, är man intresserad så får man veta av ägaren hur gammal han är. Rumsren, mysig kille som inte använder några klor när han bråkar =))) med människorna. Hade det inte varit för att jag vill ha en MCOkille så hade han fått bo här. Hans syster ser ut såhär men är tingad.

Här är en såndär klassisk rörelsebild *S*


Time for some food in my mouth, over and out!!!

Var är alla mina barn???

Uff känner mig inte så uppåt idag. Har ont, knaprar värktabletter som om det vore godis. I morgon ska jag ringa vårdcentralen och be om en läkartid och så ska jag slå näven i bordet så att de tar mig på allvar*gråter*kan inte ha det så här längre. Jag orkar ju inget göra, är trött hela tiden, kan sova 12-13 timmar i sträck utan problem. Bla bla bla....ska inte tråka ut er med mer gnäll. Jo förresten, lite till, nu när min granne har fått sin bebis, en jättesöt liten tjej så kommr besvikelsen och ledsamheten över mig om att jag inte fått barn ännu. Rädslan över att jag kanske inte hinner att få barn är väldigt stor ocj gör såå ont. Jag vill inte höra från en enda som har barn att jag kommer att få barn, ni har ingen aning om hur det känns att vara jag. Jag har velat få barn sen jag var 25, nu är jag snart 35 och klockan tickar HÖGT!!!!
Äh! Orkar inte skriva mer just nu.

Bloggcandy hos Fannydesign =)

http://fannydesign.blogg.se/ Här hittar ni en härlig bloggcandy in å ta en lott men glöm inte att länka till din blogg =)

E suuuur!!!!

E suuuur!!!! Jag skickade in en bild till fototävling på kattforumet med tema "mitt bästa gömställe". Jag skickade in denna bilden
Motivering: Här gömmer jag mig för omvärlden en stund.
De hade valt bilder som i mitt tycke inte är i närheten av denna så jag e suuuur!!! Ja, jag vet att det är juryn som väljer men de valde ju feeel.

Va det nån som sa röda lappar e bra? Kolla då in denna bilden =)
Härligt va!

Jag har äntligen packat upp mina mässinköp och fotat dom men jag kan inte visa dom då vissa saker ev ska bli swappresenter. Uppackningen skedde i samband med att jag möblerade om/in mitt scrapbord till vardagsrummet. Såhär ser det ut.
Fick ordentligt med belysning som ni ser =) sen blev det lite mer plats på bordet att jobba på =) så nu kanske det kommer bli mer skapat =) Har inte fått in allt ännu, det ska upp hyllor ovanför bordet som jag ska placera resten av sakerna på. Finns det någon som vill hjälpa mig med det? ;-)

Igår så började jag ge Yava kortisonttabletter, hon ser inte rolig ut och hon kliar sig så det blöder. Min goa underbara Yava har det jobbigt =( men nu hoppas jag att det ska ge sig. Igår efter jag hade tryckt i henne tre tabletter så va jag ju inte rolig, hon sprang in i sovrummet när jag skulle klappa och berömma henne så jag gick ut i soffan igen. Tog väl 30 sekunder så kom hon och ville ligga på armen och trampa mattes armhåla och mysa =) Inte långsint den katten hihihi!!!
Yava, mammas skatt!!!!

Fiiinaaal!!!!!!! FBK är i SM-guldfinal!!!!! Jag har inte koll på hur det ser ut mellan Hv71 & Frölunda, undrar vilka det blir???

På lördag ska jag på scrapträff i Högsäter =))) Ska bli roligt!

Japp!!! De va de för nu.
Pössaråkramartillallihopa!!!!

Brb

Ska bara ta av makaronerna från spisen så kommer jag tillbaka.

Lite skrivet bara

hejsan hej!
Vad ska jag skriva då? Ryggen rasat, jobbigt. Jag har så mkt jag vill göra men jag får inte tiden att räcka till. Hoppas jag i eftermiddag kan få satt mig att skapa lite =) Har börjat med ett kort som jag vill få färdigt, å så ATC:n ska göras, funderar på om jag ska åka med till Högsäter imorgon eller om jag ska hålla mig till lördag då det är scrapträffdag i Högsäter. A, får fundera på det under dagen.

Hey!!!!

Vad gillar ni min nya design på bloggen??? Comments PLEASE!!!!!!

Snurrigt komihågägg & ATCidén påkommen =)))

Ujj! alltså. Hur en människa kan babbla på så mycket å ändå inte få fram särskilt mycket vettigt är för mig en gåta. Det snurrar i huvudet av allt hon har pratat om idag så jag vet inte vad som är viktigt och inte. Det jag kommer ihåg är att jag ska komma ihåg att en mamma ska fylla i hur hennes barn ska vara på fritids på måndag då det är stängningsdag på skolan och att jag ska öppna samma dag, sen får det ge sig med allt annat.

Det har ju vart heelt uunderbaart väder idag =) Vi va ute med barnen länge och va i solen tills det var dags för mig att gå in och diska kantinerna. Det är skönt när vi är ute alla för då leker barnen bättre och det är lättare att koll på dom, inne så är det olika rum som de är i och se genom väggarna kan då inte jag, så man får ju springa runt och kolla så att det funkar bra mellan alla barnen. Hade väl hänt nåt i måndags men jag fick inte riktigt veta hela historien men det får de ta som jobbade då eftersom jag var hemma. Jo förresten, jag ska kolla så att allt finns till frukost till på måndag imorgon också.

Det var ju lika fin väder igår =) Klippte mig äntligen och det gjorde såå gott på håret =) Nu kommer lockarna mer till sin fördel och skruvar sig bättre. Hade med mig mina egna hårprodukter till salongen och det va inga problem att jag hade det =) Kul =) när jag nu har hållt på i ett år med att inte använda schampoo =)

Jag har ikväll lagt på ett andra lager med gips på mina ägg =) ska bli roligt att se hur de blir när de är färdiga. Jag har kommit på hur jag ska göra ATC-korten nu Ansol =))) så inom kort kommer de på posten =)))

De va de för...nu, kanske skriver mer....eller inte, den som kikar efter får se ;-)

Kram!

Vaccineringsägg

Hua vilken dag! Jag har ingen aning om vad jag har gjort på jobbet idag mer än stått å tittat på barnen som lekte ute och lyssnat på kollegan som pratat i ett. Har inte en blek om vad jag har sagt ja och nej till men det märks väl på torsdag.

Idag efter jobbet kom Bizi och körde mig och alla katterna till veterinären för vaccination. Ja av Astrid och Yava, Mita fick följa med för hon ville promt in i buren å då kunde jag inte annat än att låta henne följa med. Hon var först ut ur buren och hoppade omkring och kollade in undersökningsrummet från tak till golv. de andra två smög ur buren, Astrid hoppade ner på golvet och Yava lade sig på bordet och låg så snällt där tills hon va klar och hoppade sen ner när det var Astrids tur. Astrid däremot va ingen snäll missa, hon jammorrade och fräste och försökte hugga en livrädd vetten i handen så hon fick fick sticka henne igen då hon inte fick in allt på en gång. Ska en vett vara så rädd? Nu är det gjort iaf och vi behöver inte komma dit på tre år om inget annat händer. Tror det var ett smart drag att ta med Mita, för nu luktade alla tre likadant när de kom hem. De liggar alla utslagna och sover, tog tydligen på krafterna att vara till doktorn =)))

Sen följde Bizi med hem och vi fikade, hade köpt pistagelängd och två negerbollar ( jaaa! jag vågar skriva så). Vi började med pistagelängden och när vi ätit varsin bit där så tog jag den lilla negerbollen för att vara artig mot min gäst. Skulle jag inte ha gjort, för i den stora negerbollen hittade Bizi ett GUMMIBAND!!!! Va pinsamt! Fast det va ju inte jag som hade gjort dom men känns ju dumt ändå. Ska gå dit på torsdag och berätta vad som hänt så att de kollar ordentligt när de bakar nästa omgång.

Jag har gjort första lagret på mitt gipsägg nu ikväll =) Ska bli roligt att se hur det blir när det blir färdigt =) Hur kul som helst att kladda med gipset =))) Ska vara tre lager så jag får kladda i dagarna tre då det måste bränna/härda torrt.

Nej dags för sängen nu så att jag orkar upp till hårklippning, arbetsförmedling och tvättstuga imorgon.

Tack för alla fina kommentarer jag får =))) Det är så roligt när det ligger i inkorgen och jag får ila till bloggen och läsa dom. Tack!!!

Natti!

Ps! Vad gillar ni min nya design av bloggen? Ds!

Bildbomb loppisfynd å lite nytt med =)

Matskålar till missarna
Matfat till missarna
Underbart fint blommönster
Min "nya" tekopp
Älskar pressglas
Bra matlagningsskålar
Blåa lampan ska lysa upp när jag scrappar
å glaskupan ska jag testa på en lampfot utan kupa.
Min "nya" scrappväska *fnissar* inte särskilt snygg men duger för mig då jag inte är nån storscrappare =)
Ska dekorera cs med dessa fina virkade saker.
Kanske inte så snygga såhär men på nån LO eller kort kommer de bli perfa.
Det står "For Gentlemen" på de här
Söt liten knapp
En gammaldags knapp
Blanka fina knappar e snyggt
Röda fina knappar
Hela högen, ser inte så snyggt ut här men nedmonterat kommer de funka finfint
Visar bara några smakprov
Denna kvasten är högintressant för missarna då den har långa gräsliknande spröt som de vill äta upp så den har jag fått gömma noga.

Ja de va loppisfynden, nu tar vi det nya =)
Nya duschdrapperiet, blev ett helt annat badrum.
Mina nya blommor
Min nya snygga duk =)))

En del av mitt kök
De här kopparna av glas köpte jag för 2:-st

Nån som vet om det är ett känt märke?

Japp de va det för denna stunden.

Loppisfynden visas senare så håll utkik

Ojjojojj!!! Vad blommor jag hittade på loppis idag =))) å knappar!!! Å en hel hög med fat till missarna att äta på, en resväska som ska bli min scrapväska, en stor jättefin tekopp, en glaskupa till en lampfot och några rostfria skålar och ugnsform. Allt gick på 452:-, skulle jag ha köpt alla blommorna nya hade de gått på över tusen spänn bara de så jag har fyyyndaaaat!!!! Orkar inte fota i natten så jag lägger upp bilder imorgon och då kommer jag även att packa upp mina mässfynd med och fota dom med. Har bara inte orkat med att göra det denna veckan, mkt på jobbet, begravning och 50årskalas, tvätt och köksstädning, trött har jag varit och är så jag ska lägga mig snart här.

Morfar begravd nu

Det var nära att jag stannade hemma från jobbet idag, vaknade med värk i hela kroppen och trots att jag sov länge så var jag trött så trött. Skönt att man va ganska i ordning så jag slapp duscha. Åt några mackor, tog piller och fixade en av lådorna till missarna sen gick jag till bussen. Det gick bra på morfars begravning igår, jag hade inte reagerat innan så det blev ganska ledsamt i kyrkan. Det hela började med ett musikstycke med fågelkvitter i och det var sååå vackert och lugnand. Massor med fina blommor förståss, vi tio barnbarn lade 100:- till en krans. Efteråt så åkte vi till Ödeborgs församlingshem och åt smörgåstårta som min äldsta moster hade gjort. Undrar hur mamma mår idag? Har inte kunnat ringa från jobbet då jag vet att hon är vaken för det har vart några konflikter mellan några av barnen som vi var tvungna att ha koll på. Sedan vet jag att mamma sover till fram på eftermiddagen så när jag kom hem så kunde jag inte ringa då heller och nu vet jag inte om hon kan vara vaken. Får ringa imorgon när jag har vaknat.

Jag har äntligen fått bort disken som stått och retat mig och det känns så skönt. Tvättat med har jag också gjort, jackan fick åka med denna gången för den var bra insvettad då jag har använt den i jobbet. Ska ta resten av saker som ska göra i helgen men jag ska kolla om inte Anna kanske vill komma hit och gå på loppis med mig på lördag. Jag behöver ha fler glasskålar till missarna som de äter mat på och det är perfekt att köpa det på loppis =) Kanske tar en sväng till Torp med. Kanske jag ska höra med Martina & Sofia om de vill komma med, ja det ska jag göra =)

Några bilder från blomstergärden

Här vilar nu mormor och morfar tillsammans.

Sov gott!!!

Happ hepp hopelihop

Äh hahhaa va dårra ja seg barra i kållan litta dååååååååå!!!!! *räckauttunnggan*

FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK!!!

Vinner FBK smguld så ska jag gadda fbkloggan på vaden *dreglarsåjaglängtar*

Näääää baa ja sa va ba dåba asså näe de va inte ja då ba va ba snacka inge skiiit kisen då ba va........

Höhöhöhö ere merejrå dingskalle balle lingonsoppa va de ente te lunch ida nede vadente å kolesterålet va lååååååååågt så jag feck käka magariiiiin ett kilo dårra höhöhöhö


Kossan på af fick mäjl från mäj där jag sa som dä va hahahahaha!!!!!

Nääää nu ska leka me missarna innan jag lägger mig å drecka än meeeeer































































vatten hahahahahahahahaaaa!!!!!!!!!!! Va trodde du??? *förvånadminhär* Hahahahaha blääs

Uppror på jobbet

Igår (kl e etter 12) så fick jag och kollegan lov av chefen att få använda det tomma skrivbordet på kontoret som vårat =)))) Så jag blev rebellisk och röjde av all bråte som stod på det och fixade till det med pennställ med innehåll, linjal, tejphållare, tippexrulle, block ja ni vet sånt man kan behöva när man ska "kontora" sig *fnissarhejdlöst å ordet kontora* Jag gjorde mig en fin liten namnskylt som jag satte på en av lådorna och kollegan gjorde likadant. Jag har även en låda där jag förvarar prototyper som jag satte på bordet. VI antar att det kommer bli ramaskri på måndag när detta uppdagas *skrattarrått* Vi har chefens tillåtelse *räckauttungan* Jag lovar er, det kommer bli det, Martina du vet ju *skrattarmenande* Nej nu ska jag vara snällså får jag sova gott inatt. Åkte direkt till Torp efter jobbet å handlade lite, mest till missarna.

Natti!

Då har jag redan varit duktig idag =)

och betalat räkningarna en dag försent hahaha!!! jag vill med ha ränta på mina pengar men det blir det inte ändå då det är 0% ränta på löne/privatkonto. Aja gôtt att de e gjort iaf. Blev några slantar över med.

Natti!

Mita fyller 1 år!!! Grattis!!!

Japp hon är född 1 mars. Här kommer det lite bilder.

Här äter jag rigtigt go gosemat Sheeba tonfisk


Matte sa hon skulle ta finbilder men jag ville bara leka


Fin kort ä my tail!!


Lurpassar på vippan där borta


JaaaP!!! Jag tog den :-S Höh!!! Luktar de i mattes sko då??? Bluöä!!!


Har ju egentligen lekt färdig men kan inte låta bli att testa å ta vippan


Nu ska jag sova en stund här på min fina goa kudde


Nyvaken men kollar på helspänn vad syrrorna gör


Visst e jag fin


Kolla in min fina box

NEEEEEJJJ!!!

Mita fyller ett år å jag har tatt bilder men hittar jag kamerasladden då??????? *svärådomderarsådetrykeruröronenpåmig*

RSS 2.0