-3.4kg på två veckor =))))

Sitter nu en helt vanlig måndag mitt på dagen och skriver blogg, hur kommer det sig? Jo SEMESTER!!!!!!!! Wiieehoo!!!! Underbart! Har sovit läänge vilket jag tycker är vääldigt skönt =) Missarna väcker mig vid vanlig uppstignings tid men de fick vänta till jag ville gå upp. Nu ligger dom och sover de slöingarna när matte är vaken.

Har ju skrivit lite mystiskt här i de senaste bloggarna om något jag måste göra och som går väldigt bra. Vad är det då? Jo, jag håller på att gå ned i vikt och jag gör det med viktväktarna. På två veckor så har jag gått ner 3.4kg vilket jag knappast fattar själv men det är roligt =) Mitt mål för denna resa håller jag fortfarande hemlig för det är personligt. Dock så håller detta målet mig så otroligt motiverad så att det är helt otroligt. Har aldrig tidigare känt en sån motivation, visst förut har jag bestämt mig men så har jag lagt av också men denna gången så är det fanimej att jag ska klara av det och bli målviktig. Japp!!! =)))

Vad händer annat då? Inte mycket, ska försöka få i gång mig till att städa lite, inget roligt men välbehövligt. Låter inte nån komma hit förrän jag är färdig. Känns som om det är en sanitär olägenhet men det är en överdrift men det känns så.  Aja jag ska idag iaf lägga upp strumporna jag har stickat på tradera och se om någon vill köpa dom. Hoppas det för de är riktigt fina och jag behöver pengarna. Så är ni intresserade så heter jag missFBK där med =)  Skriver kanske igen senare. Bye for now!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0