Skövdeträffen 30/1-1/2


Hejsan! Jag som kikar fram här heter Missan å 19 år! Jag bor i mitt hus med Monica å Jesper som ser efter mig jättebra =) Jag får massa gosig mat och sover i Jespers säng under den varma lampan. Jag har  vart inne hela mitt liv men det händer att jag sticker ut nosen ibland men det e läskigt ute så jag sticker snart in igen. Catarin från Uddevalla kom å sov hos mig i helgen, hon va så sjuk efter sina missar hon har hemma så hon gosade med mig så fort hon fick chansen *kurrkurr* men hon känner mig ju inte så bra så det va mest korta stunder. Hon sa de va tur att jag fanns här annars hade hon vart lessen efter sina missar. Mmm jag gillar kattmänniskor. Vi kanske ses igen!

Helgen började kl 18 på Ljungkiles tågstationsparkering där jag blev hämtad av Helen. Framme i Falköping möts vi av snö??!!! Ja, du läste rätt, det snöade och låg snö på backen =*O och var riktigt kyligt. Monica kom ut och mötte oss och vi gick in. Där möttes jag av ovanstående talarinna =) Sååå liiteen å såååå söt missa =) å hela 19 år gammal, heelt fantastiskt! Tur hon fanns där då jag fick lite kattgos när jag va borta från mina egna. Monica gjorde i ordning varma mackor och te och vi pratade massor. Helt plötsligt får hon kasta sig iväg och hjälpa Jesper för han hade fått punktering. Jag och Helen satte oss i vardagsrummet och pratade lite politik och vi har samma syn på den som är nu= *spyyyyyyyyyyyrpåden* När de kom hem från punkteringsäventyret så var det dags för sängen. Jag fick be att få låna ett par tjocka strumpor för jag frööös så om fötterna men sen kom det bästa av allt. Jag fick (jajaja låna) en hel 105cm säng för mig själv =))) Hemma har jag en 90cm säng som delas med tre katter, fast jag har slutat med de och sover ensam nu. Somnade direkt. På morgonen var det trevlig med sällskap till frukost =) och efter det bar det iväg. Vi åkte till Skulltorp tror jag det var till församlingshemmet där. Det första jag hör efter alla "hej" är ;"Åh! Dina lockar!"; Det var Marit, hon har berättade hon senare på kvällen följt min blogg för att se hur mitt hår utvecklade sig. Oj vad generad jag blev när hon sa det,  jag menar, jag skriver ju det jag känner för just där å då å det blir mkt negativt jag vet det men men det är ju jag. Vi fick installerat oss vid borden fick en skiss att göra ett alster efter och tävla med det om vi ville. Jag gjorde ett halvhjärtat försök. När jag packar upp upptäcker jag att ajg glömt korten som jag skrev ut kl två på natten för att ha nåt att arbeta med och då slog det mig att jag även glömt chokladbollarna i kylen i Falköping som jag hade släpat med mig från Uddevalla till Ljunskile till Falköping *ybermorr* Jesper kom med dom senare. Chokladbollarna alltså. Jag började på polisens tavla och sedan gjorde jag en LO till min BoM och så kom jag en bra bit på väg med kortet till Anna när hon tar studenten i år. Jag köpte en hel del papper och en skumstämpel som jag gillade =) Frös om fötterna även här så i affären köpte jag en trepack strumpor och satte på mig. Alla människor var verkligen underbara mot mig som kommer från utsocken till ett sammansvetsat gäng =) Kände mig så välkommen till skillnad från den första träffen jag va på. De önskade mig välkommen tillbaka igen =))) Nu kommer några foton =))) Å ingen kan opponera sig mot dom. Jag har två på en liten Valter men jag vågar inte visa dom för det kan ju vara känsligt ämne men ha var bara så uuursöt och faktiskt så gjorde han ett kort till sin pappa så han var den minsta deltgaren =)
 Här har vi inte kommit i gång riktigt än.
 Alla har inte kommit som ni ser på de tomma stolarna.
Helen till vänster ser lite fundersam ut och Monica är i full koncentration.
 Makaon (förlåt!!*skämsögonenurmigförattjaginteminnsdittnamn*) kollar så MariaT får till sakerna rätt ;-)
Marit sitter vid huvudändan med Cia bakom sig i full bryderi verkar det som =) Mikaela går igenom sitt material, förmodligen efter "det där" som får allt att bli perfa, bredvid sitter hennes mamma (som jag heller inte minns namnet på*skämsmassor*)
Två trevliga damer, har era namn på tungspetsen men de vill inte riktigt hoppa ut.....
Anna va min bordsgranne och fick stå ut med mig och mina frågor. Hon e bara sååååå himla duktig på detta att jag blev både avis å ångestfylld men de går nog över   ;-)
Jennie var svårfångad men här fick jag henne vid fikaborde inhuggandes på en myyycket god kaka. Ska nog få med ditt ansikte på ett bättre sätt nästa gång ;-)
Försök att klämma dig in här nånstans hihihi!!!!
 Psst!!! En såndära rosabrun väska ni ser i bildens framkant sulle jag bli jätteglad om jag fick när jag fyller år!!! SlutPsst!

Igår hade jag min lediga dag. jag hade haft turen att få boka in två tvättider då jag får låna grannens bokningsplupp ibland. Jag fick tvättat sofföverdragen och fasen va fint de blev efter de va strukna men det resulterade i att jag idag har fått vara hemma med blixtrande huvudvärk fram till femtontiden. Jag bakade en kaka som blev såå god.
 Här e den =))) Det är banan i den. Tack Anna och Fredrik för receptet

Kommentarer
Postat av: Michaela Lejonberg

Smaskig kaka du bakat! ser lockande ut!

Det var kul i lördags... då får visa upp bilderna på Walther om du vill det. Det är helt ok för mig.

kram

Postat av: Maria Thim

Tack själv för en trevlig lördag =)

Klart vi vill ha dig tillbaka, trevliga människor är alltid välkommna =)

Ha det gott och jag hoppas du återkommer till våra träffar, det finns nästan alltid en sängplats här hemma över så sånt ordnar sig =)Mvh MariaT

2009-02-07 @ 11:32:48
URL: http://www.mariathim.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0