Jag är INTE TJOCK längre =)))

Det slog mig i eftermiddags när jag var på väg till bussen till Torp. Förr när någon jag mött när jag är ute och går som har tittat så har jag alltid tänkt; Jaja jag e tjock men gillar du inte vad du ser, TITTA INTE DÅ! Nu så kan jag inte tänka så längre =))) för JAG ÄR INTE TJOCK LÄNGRE!!! WIIIIEEHOOOOO!!!!! Va bara de jag ville säga just nu =)

Kram!

Uppdatering

Nu är det ett tag sedan jag skrev så dags att uppdatera lite. Kommer inte ihåg vad jag har skrivit så upprepar jag mig får ni hoppa över det helt enkelt.

Jag har fram till i tisdags gått ner 16.9kg på åtta veckor =) Jag hajjar till när jag går förbi spegeln och blir sedan glad när jag ser vad som har hänt med min kropp. Jag ska försöka ta ett kort med självutlösaren så får ni se själva. Jag har sen i tisdags börjat äta lite mat och OH! så gott det är =P=P=P Lite grillad kycklingfilé med kokta grönsaker och lite grönsallad blev det idag. Tänk att gurka kan smaka så gott som är en så enkel sak, jag njuter av varje tugga och tuggar ordentligt så att magen inte behöver överjobba. Ja, det är gott att äta helt enkelt. Jag kommer att efter några veckor med kombinerad kur gå tillbaka till ren kur och bli färdig helt och hållet. Jag har köpt mig en trappmaskin att motionera på =) hittade den för ynka 100:- på blocket och fick den i princip hemkörd. Säljaren skulle till Torp köpcentrum så jag hämtade den där och fick givetvis med mig andra saker med mig hem också.

Igår svimmade jag efter att ha rest mig upp för fort, det svarnade för ögonen och jag stapplade till och sedan vet jag inte mer förrän jag vaknar till och det är totalt kaos i huvudet på mig. Det låter som tusentals personer skriker för full hals och så kan jag inte se, hjärtat slår otroligt hårt och det känns i halsen hur aortan pumpar blodet för fullt. Så småning om så kommer synen sakta tillbaka och jag förstår att jag ligger i fåtöljen och över fotpallen, landade mjukt som tur var. Jag låg kvar länge och bara tittade rakt ut i luften för att hjärtat skulle lugna ner sig ordentligt innan jag reste på mig. Det är rent av äckligt att svimma =/

Jag har hemligheter som jag inte får berätta, intressant eller hur.

Nej, nu ska jag till grannen och tjöta en stund så nu blir det inte mer för stunden.

Jobbig dag

Idag har inte vart nån rolig dag. Vaknade senare än vanligt. Har haft så otroligt tråkigt och tiden har gått sååå långsamt. Jag har massor att göra men jag lät bli att ta piller när jag vaknade och har haft ont så jag orkade inte grejja.Tog piller å de hjälpte men har inte velat göra nåt ändå, allt har bara kännts motigt idag. I morgon ska jag träffa min jobbcoach kl 10, ska bli intressant å se vad det mötet kommer att ge.

Nästa vecka ska jag börja äta lite mat säger min konsulent. Vill egentligen inte men hon tycker att det nog är bra att göra det eftersom det gått så fort för mig. Kommer gå på ren kur igen efter att jag ätit ett tag.

Näe kommer inte på att skriva nåt mer av värde.

Utmanad


Jag fick denna utmaning av Maria T

Det går ut på att man ska berätta 10 ärliga sanningar om sig själv och sedan skicka vidare awarden till 7 personer man tycker har en ärlig anda gällande skapandet.


1. Jag ÄLSKAR choklad i alla former och gick det så skulle jag leva på det.

2. Jag har i HELA mitt liv drömt om att bli smal.

3. Jag är LIVRÄDD för sniglar, jag får ren och skär idiotpanik och skriker som om kniven satt i mig och inte kan röra mig om jag skulle få en på mig. Bara att skriva om det gör mig illamående.

4. Jag älskar att sitta på café med gott fika, en tidning och titta på folk.

5. Jag kan inte längre dricka alkohol sen maj 2005.

6. Jag har inget körkort.

7. Jag bara HATAR när någon äter medans de pratar i telefon med mig HATAR det.

8. Jag har lätt för att lita på människor och tro på allt de säger=bränd ett par ggr. Vilket resulterat i ett hårdare skal att tränga igenom.

9. Jag längtar så otroligt efter att bli gravid och få barn.

10. Jag tror på "spöken"/andar/något.

Jepp, de va mina sanningar så jag utmanar nu

1. Bettans pyssel 
2. Jeanette
3. Susanne
4. LottaRos
5. AnnSofie
6. Therese
7. Lejonberg

Undrar vad som kan komma fram =)))

Jag fattar inte men det är helt ot

MMS

Jag fattar inte men det är helt otroligt :) Wiiehoo!!!


RSS 2.0