Kära vänner

Jag kommer att få ganska mycket mindre att leva på i månaden from sista maj nu så jag kommer att ringa väldigt lite, sms och mail kommer att vara det sätt jag kommer att hålla kontakten med er på så nu vet ni det.
Har idag fixat till tv-bredband-telefoni på ComHem så att jag betalar 125:- i månaden + det jag ringer för istället för över 400:- månaden, känns skönt. På köpet får jag ett snabbare bredband med =)
 
Jag får hitta på saker att tjäna lite pengar på, har en del kläder som jag ska lägga upp på tradera tänkte jag å lite smått å gott.

Lite beroende på vad som händer med min ekonomi så har jag tänkt (om jag kan fortsätta på soppkuren) att jag på midsommar ska äta lite god mat =) och sedan fortsätta med sopporna. Lite lyxigt kan jag få ha det den dagen tycker jag =) Jag ser fram emot att få laga god och hälsosam mat när jag är färdig, kommer att bli total kostomläggning vilket ska bli spännande. Det finns ju så mycket underbara recept på nätet och så har jag mina viktväktarkokböcker att tillgå =) Jag ska baka mitt eget bröd, den lilla mängden jag kommer att äta för jag ska äta mer proteiner och lite kolhydrater. Ska försöka äta mer fisk och minst en vegetarisk måltid i veckan så att det blir variation. Kommer att baka alla egna kakor och bakverk istället för att gå ut och fika på dyra cafén, så är ni fikasugna vet ni vart ska bege er =) *skrytermassahär nu* Jag vill faktiskt påstå att jag gör bättre kakor och bakverk än fabriker och konditorier så ni kan ge er på att det smakar gott =))) *skrutitfärdigt*

Det var det för nu.
Hörs mina vänner!
Kram!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Du har det verkligen inte lätt alla gånger men jag tycker det är så starkt att du inte tar på dig en offerroll utan du försöker se det positiva istället. Allting blir ju vad man gör det till och det är du ett strålande exempel på.

Kram

2009-05-24 @ 19:48:05
URL: http://mizzenn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0