Orkidéintresset blommat upp igen =)))

Mitt i natten igen då. Var tvungen att sova på dagen idag då jag e lite sjuk. Mita är glad för kattgräset, hon är där å gnager varje dag flera gånger =) roligt att de används när jag anstränger mig =)

I morgon...ja idag då...ska jag sätta mig med ATC:n LOVAR!!! Kände att de va viktigare att jag städade lite men nu ska de bli gjorda. Har kommit på ett "motiv" tror jag. Har inte gjort nåt sen scrapdagen i Högsäter faktiskt så det ska bli roligt nu att pyssla lite. Har en BoMvardagsLO i huvudet som antagligen kommer bli till imorgon/idag med. 

Min lilla gosemissa ligger i mitt knä nu och spinner å ser bara sååå härligt nöjd ut som bara katter kan när de är det =))) Tvättar till mig emellanåt =) kittlar som bara den hihihi!!!

Åh! Vet ni, det kommer en stängel på min äldsta orkidé =))) Ska bli riktigt roligt att se hur många blommor det blir den här gången =))) Längtar!!! Jag funderar på att flytta dom till köket, där ramlar de inte lika lätt i golvet om en katt får för sig att jaga efter en annan katt eftersom köksbordet står under fönstret. Undrar bara om de får vara ifred där? De har ju faktiskt låtit bli saint pauilierna länge nu så de kanske inte bryr sig om att de står andra blommor där. Jag ska testa, för jag vill börja engagera mig i dom lite mer igen. Sofia ska eventuellt komma så vi kan prata orkidéer, hon är en fantast som har en massa fina olika sorter =) Ska bara bli nykter igen...jag menar frisk hihihi!!!  Vet inte vart nykter kom ifrån??? Ska faktiskt ta och kolla på Lilla Blomsterhallen på Torp i helgen om det finns nån fin som jag kan ha råd med, blev ju lite sugen där igen hihihi!!! Om inte annat så kan jag köpa orkidékompost iaf så de som ingen har får nytt. Undrar var jag har den torkade mossan nånstans? Får leta upp den. Hittade inte mina gamla bilder på dendrobiumen när den blommade så om/när den gör det nästa gång ska jag ta bilder, det kommer jag även att göra nu på phalaenopsisen när den blommar för även dom hittade jag inte.

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0